KEVÄT 2022

Kevät kausi loppuu seuraavasti:

TikTok kurssit: 19.4.

Lastentanssi 29.4.

Heels: 3.5.

Aikuisten muut kurssit: 22.5.

Studio Bailan ryhmäliikunan kevätlukkari 24.4.

Studio Bailan toiminta on normaalisti käynnissä 5.2. alkaen!


Pitkän odottelun jälkeen vihdoin pääsemme jälleen nauttimaan hyvän mielen liikunnasta Studio Bailassa. Kaikki kurssit ja viikko tunnit lähtevät käyntiin 5.2. alkaen. 

Studio Bailan viikko tunneille tulee ilmoittautua tästä linkistä: Vello | Studio Baila. Tunnit tulee varata arkena saman päivän klo 14.00 mennessä tai viikonloppuna edellis-iltana klo 20.00. Tunnilla tulee olla tähän ajankohtaan vähintään viisi varausta tai tunti perutaan. Peruutuksesta tulee sinulle aina sähköpostiin ilmoitus.  Peruuttamattomista varauksesta perimme täyden tuontihinnan.

Studio Bailan kurssi ilmoittautumis-infoa

Kaikki ilmoittautumiset kursseille tehdään verkkokauppamme kautta Tästä linkistä: https://holvi.com/shop/studiobaila/

Tuntikuvaukset löydät tästä linkistä. 

Tässä meiltä paljon kysyttyjä kysymyksiä lasten kursseista:

Mitä tapahtuu jos lapsien harrastuksiin tule avilta sulku?  Silloin kausi keskeytetään ja sitä jatketaan kun sulku on ohi. Jos sulku tulee keväällä voimme siirtää tunteja ulos, jos se on sallittua. 

Voiko tulla ensin tutustumaan? Ensimmäisellä kerralla voi tulla tutustumaan hintaan 15€ ja tämä hinta vähennetään kausimaksusta lapsen jatkaessa harrastusta.

Mitä mukaan tunnille? Liikunnalliset vaatteet, juomapullo ja jonkin näköiset jalkineet olisi hyvä olla. 

Voiko aikuinen tulla seuraamaan tuntia? Ikävä kyllä ei. Pidämme minimissään salin väen turvallisuus syistä.

 Miten maksu hoidetaan? Maksu maksetaan joko verkkokaupassa paikkavarauksen yhteydessä tai ensimmäisellä kerralla paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä. Aikuisten tunneille käy myös tyhy-maksu välineet.