TERVETULOA HARRASTAMAAN VAUHDIKASTA PARKOURIA!

Studio Bailan yhteydessä toimiva ParkourPark on nyt suurempi ja monipuolisempi kuin koskaan! Valikoimistamme löydät laadukkaat Parkourkurssit, Volttikoulun ja Ninjakoulun 3-15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

TERVETULOA MUKAAN HUIPPUSUOSITUN HARRASTUKSEN PARIIN!

SIIRRY PARKOURPARKIN SIVUILLE:

MITÄ ON PARKOUR?

Parkour syntyi Ranskassa 1980-luvulla. Siinä pyritään kehittämään liikkumisessa tarvittavia perusominaisuuksia, kuten tasapainoa, voimaa, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta ja luovuutta. Parkour on siis juoksemista, hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Se on myös sekä itsesi että omien pelkojesi haastamista ja ylittämistä.

Parkour kehittää lapsen ketteryyttä, tasapainoa, voimaa, dynaamisuutta, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta, kehonhallintaa ja luovuutta. Lapsen itseluottamus kasvaa onnistumisien myötä. Parkourissa juostaan, hypitään ja kiivetään esteiden yli ja ali. Sujahdetaan ahtaista väleistä ja kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan erilaisilla tangoilla. Parkour on loistava harrastus koska jokainen lapsi voi liikkua omalla tasollaan ja kokea onnistumisen tunteita joka tunti. Ohjaajamme ovat taitavia eriyttämään harjoituksia, niin että lapset eivät huomaa sitä ja kaikki saavat haastaa itseään, mutta paljon myös onnistumisen iloja.


PARKOURPARKIN KURSSIT JA OHJELMA:

ILMOITTAUDU KURSSEILLE:

Yhteystiedot

Studio Baila

Ideaparkinkatu 4, 37560 Lempäälä

040 563 7336

info@studiobaila.fi

www.parkourpark.fi