SÄÄNNÖT JA SOPIMUSEHDOT

SÄÄNNÖT:

1. Ulkojalkineet tulee jättää eteisaulaan. Studiolla liikutaan paljain jaloin tai sisäkengillä.

2. Lapsen tullessa yksin ohjatulle tunnille, on hän matkan ja odotusajan vanhempien vastuulla.

3. Haluamme kaikkien viihtyvän Studiolla, joten asiaton ja sopimaton käytös sekä puheet voivat johtaa tiloista poistamiseen.

4. Studio Baila suosittelee liikkumaan tunneilla ilman koruja ja silmälaseja. Mikäli asiakas kuitenkin haluaa koruja tai silmälaseja käyttää, on niiden käyttö asiakkaan omalla vastuulla.

5. Salissa olevat välineet ovat kaikkien asiakkaiden käytössä, joten niitä tulee käyttää vain niille tarkoitettuun toimintaan. Studio Bailan välineitä pitää käsitellä niin, että ne eivät rikkoudu tahallisesta haitanteosta.

6. Jos asiakas tahallisesti rikkoo Studio Bailan omaisuutta (tai potkii esim. jälkiä seiniin) on asiakas velvollinen maksamaan korjauksesta aiheutuvat kulut.

7. Jokaisen on noudatettava Studio Bailan järjestys- ja toimintaohjeita.


YLEISET SOPIMUSEHDOT

1. Studio Baila huoltaa ja desinfioi välineet, laitteet ja varusteet taatakseen toiminnan turvallisuuden sekä hygienian.

2. Studio Baila voi sulkea keskuksen tai lyhentää aukioloaikoja pyhäpäivien ja virallisten vapaapäivien yhteydessä.

3. Studio Bailalla on oikeus keskeyttää palvelujen tarjoaminen siitä riippumattoman esteen seurauksena (esimerkiksi vesivahinko tai muu este, minkä seurauksena palveluja ei voida tarjota)

4. Studio Baila pidättää itsellään oikeuden tehdä kausikohtaisia muutoksia liikuntaohjelman sisältöön ja tuntien määrään sekä Studion aukioloaikoihin.

5. Studio Baila pidättää itsellään oikeuden rajoittaa osallistujien määrää liikuntasaliin turvallisuussyistä, tarvittaessa.

6. Studio Baila ei vastaa henkilö- tai aineellisista vahingoista, jotka aiheutuvat asiakkaalle tai asiakkaan vieraille tai henkilökohtaiselle omaisuudelle Studio Bailan tiloissa tai Studio Bailan tiloihin yhteydessä olevissa tiloissa / alueilla (esim. parkkipaikka, vaatenaulakolla).

7. Maksuja ei voida korottaa kesken kauden.

8. Kausiliikunta kortit ovat voimassa ilmoitetun ajan. 10 x kortti on voimassa ostamispäivästä 3kk. Lasten kurssit ovat kausimaksullisia.

9. Lasten tunnit kestävät Studio Bailassa 50min ellei toisin mainita. Aikuisten tuntien pituus on 55min.

10. Salivuokran peruutus viim. 24h aikaisemmin. Sen jälkeen vuokran veloitus täydestä hinnasta.


LASTEN OHJATUT LIIKUNTATUNNIT/SYNTTÄRIT

1. Asiakas pyrkii omalla panoksellaan vaikuttamaan keskuksen viihtyvyyteen ja siisteyteen sekä noudattamaan Studio Bailan välineiden, laitteiden tai varusteiden käyttöä koskevia ohjeita.

2. Vanhemmat ovat vastuussa lapsen terveydentilasta siten, ettei harjoittelu aiheuta terveysriskiä.

3. Lasten kausiliikunnan lukukausimaksu sisältää yhden ohjatun liikuntatunnin valitussa ryhmässä. Paikka varataan yhdeksi kaudeksi (4kk), eikä se jatku automaattisesti.

4. Lukukausimaksu veloitetaan käyntimäärästä riippumatta. Jos lapsi ei kuitenkaan halua jatkaa valitsemassaan ryhmässä tai toisessa ryhmässä (missä on tilaa) ensimmäisten kahden viikon aikana kauden alkamisesta, Studio Baila palauttaa 50% kausimaksusta. Erityistapauksissa on otettava yhteys viipymättä tapauksen käsittelyä ja päätöstä varten.

5. Lasten ohjattuihin tunteihin jäsenyys on henkilökohtainen. Harjoitteluoikeutta ei voi käyttää tai siirtää toiselle henkilölle.

6. Mikäli liikuntasynttärit perutaan kahden vuorokauden sisällä ennen synttäreitä, veloitamme synttäreistä 50% normaalihinnasta.

7. Tietosuojalaki: Studio Bailan ilmoittautumisen yhteydessä täytetyt yhteystiedot käytetään ryhmän infoamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Studio Bailan infokirje lähtee asiakkaille 1-2 kertaa vuodessa.