LIIKUNTASYNTTÄRIT

Varaa nyt lapsellesi liikuntasynttärit Studio Bailasta!

 Synttäreiden kesto on 1h 30min ja se jaetaan kolmeen osuuteen. Sankari voi valita yksi tai kaksi eri teemaa synttäreille. Aktion osuuksien välissä käydään nauttimassa herkuista herkutteluhetkessä.

Synttäriteemat

UUTUUS!  Parkour: Synttäreillä harjoitellaan parkourin perusliikkeitä ja mennään parkour-rataa. Toiseksi teemaksu suosittelemme pelejä tai kaupunkisotaa. Parkour-synttärit pidetään Ideapark Sportin parkouralueella, josta siirrymme synttäreiden lopuksi herkuttelemaan Studio Bailan tiloihin 2. krs. 

UUTUUS! Eläimet: Nyt voit viettää hauskat syntymäpäivät ihanilla eläimillä ratsastaen! Valikoimasta löytyy 4 isoa eläintä (2 x seepra, yksisarvinen ja hevonen) sekä 8 pienenpää eläintä (kirahvi, yksisarvinen, seepra ja erilaisia hevosia) synttäreillä ratsastetaan rataa ja mukana on myös keppihevosia. Tähän teemaan on hyvä yhdistää Disco, Pelit, Akrobatia tai keppihevonen.

Disco: Synttäreillä nautitaan tanssin riemusta joko koko ajan ohjaajan ohjaamana tai osittain ohjaamana ja osittain vapasti tanssien. Sankari saa toivoa lempikappaleensa, johon teemme koreografian. Tähän teemaan on hyvä yhdistää pelit tai eläimet.

Temppurata: Teemassa saliin muodostetaan vieraiden ikätasoon sopiva temppurata. Radalla kiipeillään, hypitään, tasapainotellaan ja se sisältää myös ketteryys osuuksia. Rataa kierretään menenvän musiikin tahdissa. Tähän teemaan on hyvä yhdistää pelit tai kaupunkisota.

Keppihevonen: Synttäreillä leikitään ja tanssitaan keppihevosten tahdissa. Herkutttelujen jälkeen saliin on tullut keppihevosrata, jota on hauska kiertää menevän musiikin tahdissa. Mukaan voi ottaa oman keppihevosen, mutta Studiolta löytyy myös lainahevosia. Synttäreillä mukana myös ihastuttavat ratsastettavat eläimet. Suosittelemme tätä teemaa yksinään. 

Kaupunkisota: Synttäreillä rakennetaan omat punkkerit ja piilotetaan aarteet. Pelin käynnistyessä pallot lentelevät vauhikkaasti puolelta toiselle musiikin soidessa. Näillä synttäreillä tulee varmasti punaiset posket ja hiki päälle. Tämä teema sopii täydellisesti vauhdikkaille pojille. Teemaan on hyvä yhdistää Parkour, temppurata tai pelit.

Akrobatia: Alkuun teemme huolellisen lämmittelyn pelien avustuksella. Sen jälkeen teemme pareittain, kolmistaan ja ryhmässä huikeita akrobatiatemppuja! Tähän teemaan on hyvä yhdistää Disco, eläimet tai pelit.

Pelit: Teemassa pelataan vauhdikkaita pelejä niin, että pelin ideana ei ole selvittää kuka voittaa, vaan saada kaikki juhlavieraat osallistumaan. Tämä teema sopii hyvin kaikkien muiden teemojen ensimmäiseksi osuudeksi.


Hinnasto:

SuperSynttärit

11-15 hlö 220€

sis. salinvuokran, ohjauksen, synttärikutsut, tarjoilun ja siivouksen.

Tarjoiluun kuuluu: popcornia, sipsejä, keksejä, karkkia, porkkana- ja kurkkutikkuja, viinirypäleitä, suolatikkuja ja juomana limpsa sekä mehu.

PerusSynttärit

1-15 hlö 170€

sis. salivuokran, ohjauksen ja synttäritkutsut. PerusSynttärit ei sisällä tarjottavia, tarjoiluastioita eikä keittiön siivousta.