LIIKUNTASYNTTÄRIT

Haluatko järjestää helpot, vaivattomat ja mieleenpainuvat synttärit?

Varaa nyt lapsellesi liikuntasynttärit Studio Bailasta. Synttäreiden kesto on 90min ja se jaetaan kolmeen osuuteen. Sankari voi valita yksi tai kaksi eri teemaa synttäreille. Aktion osuuksien välissä käydään nauttimassa herkuista herkutteluhetkessä. 

Synttäriteemat

Disco: synttäreillä nautitaan tanssinriemusta joko koko ajan ohjaajan ohjaamana tai osoitain ohjaamana ja osoittain vapaata tanssia. Sankari saa toivoa lempikappaleensa, johon teemme koreografian. Tähän teemaan on hyvä yhdistää pelit tai temppurata.

Temppurata: teemassa saliin muodostuu vieraiden ikätasoon sopiva temppurata. Radalla kiipeillään, hypitään, tasapainotellaan ja se sisältää myös ketteryys osuuksia. Rataa kierretään menenvän musiikin tahdissa. Tähän teemaan on hyvä yhdistää pelit

Keppihevonen: synttäreillä leikitään ja tanssitaan keppihevosten tahdissa. Herkutttelujen jälkeen saliin on tullut keppihevos rata, jota on hauska kiertää menevän musiikin tahdissa. Mukaan voi ottaa oman keppihevosen, mutta Studiolta löytyy myös laina hevosia. Suosittelemme tätä teemaa yksinään.

Kaupunkisota: synttäreillä rakennetaan omat punkkerit ja piiloitetaan aarteet. Pelin käynnistyessä pallot lentelevät vauhikkaasti puolelta toiselle musiikin soidessa. Näillä synttäreillä tulee varmasti punaiset posket ja hiki päälle. Synttäreit sopii täydellisesti vauhdikkaille pojille. Tähän teemaan on hyvä yhdistää temppurata tai pelit.

Akrobatia: synttäreillä tehdään huolelinen lämmittely pelien avustuksella. Lämmittelyn jälkeen teemme pareittain, kolmistaan ja ryhmässä huikeita akrobatia temppuja. Tähän teemaan on hyvä yhdistää Disco, temppurata tai pelit.

Pelit: teemassa pelataan vauhdikkaita pelejä useasti niin että pelin ideana ei ole selvittää kuka voittaa vaan saada kaikki osallistumaan. Tämä teema sopii hyvin kaikkien muiden teemojen ensimmäiseksi osuudeksi.


Hinnasto:

SuperSynttärit

11-15hlö 220€

sis. salinvuokran, ohjauksen, synttärikutsut, tarjoilun ja siivouksen.

Tarjoiluun kuuluu: popcornia, sipsejä, keksejä, karkkia, porkkana- ja kurkkutikkuja, viinirypäleitä, suolatikkuja, jäätelöä ja juomana limpsa sekä mehu.

PerusSynttärit

1-15hlö 170€

sis.salivuokran, ohjauksen ja synttäritkutsut. PerusSynttärit ei sisällä tarjottavia, tarjoiluastioita eikä keittiön siivousta.


Synttärivaraukset info@studiobaila.fi tai 040 563 7336