PIDÄ HAUSKAT OHJATUT 

 LIIKUNTASYNTTÄRIT 

STUDIO BAILASSA!

Liikuntasynttärit ovat kaikkien lasten suosikki! Päivänsankari voi valita listalta 1-2 mieluisinta juhlateemaa. Synttäreiden kesto on 1h 30min, joka sisältää kaksi osuutta. Ja tietenkin aina välillä käydään nauttimassa juhlaherkuista!

SYNTTÄRITEEMAT:

BAILAN SUOSITUIN SYNTTÄRIPAKETTI: Disco ja Glitter synttärit: Synttärit alkavat kaunistautumisella ja lapsille tehdään glittereitä sekä kasvoihin (lähtee pesussa samana päivänä pois), että glittertatuointi käteen (ekologisella liimalla ja tatuointi pysyy kädessä useamman päivän) Kaunistautumisen jälkeen siirrymme herkuttelemaan. Herkuttelun yhteydessä lapset pääsevät vaikuttamaan Discossa soiviin musiikkeihin. Herkuttelun jälkeen laitamme Discopallot pyörimään ja lähdemme sekä ohjatusti, että osan kappaleista vapaasti tanssimaan lasten suosikki biisien tahtiin. Suosittelemme tätä teemaa yksinään järjestettäväksi.

KESTOSUOSIKKI Parkour: Synttärit käynnistetään lämmittely pelillä jonka jälkeen lapset pääsevät mennään parkour-rataa oman taitotason mukaisesti musiikin soidessa ja luoden rentoa juhlatunnelmaa. Toiseksi teemaksi suosittelemme kaupunkisotaa tai pelejä. Parkour-synttärit pidetään uudessa upeassa ParkourParkissa.

KESTOSUOSIKKI Kaupunkisota: Synttäreillä pelataan peliä pehmeillä palloilla. Pelin käynnistyessä pallot lentelevät vauhdikkaasti bunkkereiden puolelta toiselle musiikin soidessa. Näillä synttäreillä tulee varmasti punaiset posket ja hiki otsalle. Ohjaaja toimii tuomarina ja toteaa lopuksi voittajaksi kaikki joilla on punaiset posket ja hiki. Tämä teema sopii erityisen hyvin vauhdikkaille pojille. Teemaan on hyvä yhdistää Parkour, temppurata, disco, eläimet tai pelit. 

UUTUUS: NINJA! Nyt uutuus Ninja synttärit! Astu salaperäiseen ninjojen maailmaan tämän erityisen synttäriteeman avulla, joka tarjoaa täydellisen sekoituksen jännitystä, temppuratoja ja pelejä. Näiden juhlien avulla juhlapäivän sankari ja kaikki vieraat voivat tuntea itsensä oikeiksi ninjoiksi. synttäreiden aluksi laitetaan ninjanauhat otsalle ja lähdetään pelaamaan ninja peliä. Pelin jälkeen vuorossa on ninja temppuja sisältävä temppurata. Ninja teema toimii yksinään tai siihen voi yhdistää kaupunkisota tai pelit teeman.

UUTUUS Yksisarvinen: Nyt uutuus yksisarvissynttärit! Tee syntymäpäivistä taianomaiset ja ikimuistoiset tämän synttäriteeman avulla, tämä ainutlaatuinen paketti kietoo juhlapäivän ympärille lumoavan yksisarvisteeman, joka saa juhlijat tuntemaan itsensä osaksi satumaisen kaunista yksisarvisten maailmaa. Synttärit sisältävät glitter tatuointeja, yksisarvisella ratsastamista, yksisarvismusiikkia sekä mahdollisen kaverikuvan yksisarvisrekvisiitan kanssa. Yksisarvisista inspiroituneeseen pukeutumiseen kuuluu tietysti upea yksisarvispanta, joka täydentää juhlien taianomaista tunnelmaa, ja sen voi lunastaa hintaan 3 € kappale. Yksisarvisteema sopii hyvin Discon, temppurata, pelit tai akrobatia teeman kanssa.


Disco: Synttäreillä nautitaan tanssin riemusta joko kokoajan ohjaajan ohjaamana tai osittain vapaasti tanssien. Kappaleet ovat synttärivieraiden valitsemia eli tunnelma on varmasti katossa. Tähän teemaan on hyvä yhdistää pelit, eläimet, kaupunkisota, parkour tai temppurata. HUOM myös nyt uudet Disco ja Glitter synttärit!

Keppihevonen: Synttäreillä leikitään ja tanssitaan keppihevosten tahdissa. Herkuttelujen jälkeen saliin on tullut keppihevosrata, jota on hauska kiertää menevän musiikin tahdissa. Mukaan voi ottaa oman keppihevosen, mutta Studiolta löytyy myös lainahevosia. Suosittelemme tätä teemaa yksinään.

Akrobatia: Aluksi teemme huolellisen lämmittelyn pelien avustuksella. Sen jälkeen teemme pareittain, kolmistaan ja ryhmässä huikeita akrobatiatemppuja! Tähän teemaan on hyvä yhdistää disco, eläimet tai pelit.

Pelit: Teemassa pelataan vauhdikkaita pelejä niin, että pelin ideana ei ole selvittää kuka voittaa, vaan saada kaikki juhlavieraat osallistumaan. Tämä teema sopii hyvin kaikkien muiden teemojen ensimmäiseksi osuudeksi.

Temppurata: Teemassa saliin muodostetaan vieraiden ikätasoon sopiva temppurata. Radalla kiipeillään, hypitään, tasapainotellaan. Rata sisältää myös ketteryysosuuksia. Rataa kierretään menevän musiikin tahdissa. Tähän teemaan on hyvä yhdistää pelit disco, eläimet tai kaupunkisota 

UUTUUS! BINGO: Kuka huutaa ensin BINGO? Näillä synttäreillä ei jännitystä puutu, kun iso bingokone pyörähtää käyntiin ja aletaan jännittämään kuka saa ensimmäisenä 1 ja 2 riviä täyteen ja lopussa kuka voittaa päävoiton ja koko kupongin täyteen. Teemaan sisältyy pienet Bingo voitot. BINGO konetta voi myös vuokrata kotiin 30€/vrk. Teema sopii isommille juhlijoille n.9 ->) Toiseksi teemaksi suosittelemme esim. temppurataa tai Disco teemaa.

UUTUUS: Pokemon!

Hyppää mukaan pokemon seikkailuun. Synttäreillä mennään pokemon aiheisia liikuntaleikkejä ja pelejä. Radalla pääset etsimään pokemon palloja, josta pääsee keräämään itselleen pisteitä. Pokemon teema toimii joko yksinään teemana tai siihen suosittelemme yhdistämään kaupunkisotaa tai Discoa.

Hyvä tietää

Studio Baila on järjestänyt jo melkein 10 vuotta lasten liikuntasynttäreitä ja synttärikonseptimme on tarkkaan hiottu. Jokainen synttäri suunnitellaan sankarin toiveiden mukaisesti. Kestomme 90min pohjautuu kokemukseen, kuinka hyvin lapset jaksavat vauhdikkaat teemamme viettää. Pidempi aika on mahdollista saada lisämaksusta, mutta kokemuksesta emme sitä suosittele. 

Synttärimme on aina ohjattua toimintaa alusta loppuun. Myös vapailla osuuksilla ohjaaja on koko ajan paikalla katsomassa, että synttäritunnelma pysyy yllä. 

Synttärisankarin vanhemmat saavat olla paikalla syntymäpäivillä koko ajan tai osan ajasta oman mielensä mukaan. Supersynttäreillä hoidamme kaiken teidän puolesta eli näin tahtoessanne voitte ottaa omaa aikaa synttäreiden ajaksi. 

Synttäreidemme välillä on 15min vaihtoväli. Pyydämme että ette saavu aiemmin paikalla, jotta edelliset juhlia saavat juhlia juhlansa rauhassa loppuun. noin 5-10min ennen synttäreiden alkua on hyvä aika saapua paikalle. 

Hintamme on aina kiinteä. Jos haluatte enemmän kuin 15 vierasta hinta on 6€/lapsi. Kokemuksesta jälleen suosittelemme max. 15 lasta paikalle sillä tutkimustietojen ja oman kokemuksemme mukaan yli 15 hengen ryhmässä dynamiikka muuttuu ja yhtenäinen juhlatunnelma hieman hajoaa. 

HINNASTO

SuperSynttärit / max 15 hlöä

Sisältää salivuokran, ohjauksen, synttärikutsut, tarjoilun ja siivouksen.

Tarjoiluun kuuluu: popcornia, kahta eri sipsejä, kahta eri keksejä, karkkia, porkkana- ja kurkkutikkuja, suolatikkuja ja juomana limsa, mehu sekä vesi.

Alennus Studio Bailan ja ParkourParkin kurssiasiakkaille  200€                                                    

230€


PerusSynttärit/ max 15 hlöä

Sisältää salivuokran, ohjauksen ja synttärikutsut.

PerusSynttärit ei sisällä tarjottavia, tarjoiluastioita eikä tarjoilutilan siivousta.

180€

MiniSynttärit / max 10 hlöä

Sisältää salivuokran, ohjauksen ja synttärikutsut

MiniSynttärit ei sisällä tarjottavia, tarjoiluastioita, eikä tarjoilutilan siivousta.

150€

Synttärit omalla kotipihalla tai ulkoilualueella / max 15 hlöä

Sisältää ohjauksen ja synttärikutsut.

150€

VARAA LIIKUNTASYNTTÄRIT

Tee varaus tästä, niin otamme sinuun yhteyttä ja vahvistamme vielä ajankohdan sopivuuden tai varaa synttärit puhelimitse 040 563 7336.