BAILATAANKO TÄNÄÄN?

Päivä Lavikset

Tämä tanssitunti on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto. Tunnilla tanssitaan rennon letkeitä rytmejä lavatanssimusiikin tahtiin helpoin askelin. Aikaisempaa kokemusta tansseista et tarvitse. Tällä tunnilla tulee varmasti hymy huulille.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

LatinZum

Letkeät Lattarit on hauska ja hikinen tanssitunti lattaritanssien tahtiin. Tunti sisältää helppoja askelia. Tunnilla hyppäät hetkeksi Karibian auringon lämpöön. Hiki ja hymy tulevat takuu varmasti tällä tunnille :) Tansseja tunneilla on mm. seuraavista tansseista Samba, Cha Cha, rumba, merengue, bathata, Jive, Zumba, Salsa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

FitLatin

Tällä tunnilla yhdistyy sekä tanssin vauhdikas riemu, että lihaskuntoharjoittelu. Tanssin seassa tehdään lihaskuntoliikkeeitä sekä välillä nostatetaan sykkeitä korkealle. Jos olet kaivannut hieman vauhdikkaampaa tuntia niin se olisi tässä. Hiki ja hymy huulille on takuuvarma juttu. 

Ohjaajana toimii Petra Lehti.

Lastentanssi 3-5v

Tervetuloa hyppäämään satujen ja tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Lastentanssi 5-6v

Tervetuloa hyppäämään tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä. Teemme helppoja koreografioita lasten suosikki kappalaisiin ja nautimme tanssin riemusta. Motoriikkaa kehittävät leikit ovat mukana tunnin alussa ja lopussa.

Ohjaajana toimii Petra Lehti

DanceMix 7-9v 

Tervetuloa tanssimaan suosikki kappaleidesi tahtiin. Tunnilla tehdään koreografioita juuri sinun suosikki kappaleeseen. Tunnilla läsnä on tanssin ilo ja riemu. Tälle kurssille on matalakynnys tulla. 

Ohjaajana toimii Julia Lehti

Suomi DanceMix

Tervetuloa tanssimaan Suomi musiikin tahtiin. Askeleet ovat helppoja ja fiilis katossa. Tälle tunnille kynnys on hyvin matala. Tunnin tavoite on saada hiki otsalle ja hymy huulille. Laulaakin saa jos haluaa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Salsa

Salsa tunnilla tanssitaan Cuban rytmejä. Kappale kerrallaan tehdään helpohkoja askelia salsan tahtiin. Tunnin lopussa kaikki sarjat yhdistetään ja nautitaan tanssin riemusta. Tunnilla mausteena myös bathcata, merengue ja kuubalaista rumbaa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Rasvanpoltto

Helppoa ja tehokasta aerobista askellusta ja tehokkaita perus jumppaliikkeitä. Tunnilla kasvatetaan peruskuntoa ja aktivoidaan lihaksia. Iloinen, helppo, mutta tehokas tunti, missä hymy pysyy huulilla koko tunnin. 

Ohjaajana toimii Virpi ja Petra Lehti

Latin Koreografia

Koreografia tunnilla tehdään pidempää ja keskivaikeaa koreografiaa kahteen tai kolmeen eri lattaritanssiin. Tällä tunnilla pureudumme hieman myös tanssin tekniikkaan. Tämä tunti on sinulle joka kaipaat hieman haasteellisempaa tanssituntia. Tansseina Samba, Cha Cha, rumba, Jive ja Salsa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Core + kehonhuolto

Tunnin alussa keskivartalo lämmitellään erilaisilla kierto ja rullausliikkeillä. Syvät lihakset herätämme tasapainoharjoituksilla. Teemme noin 30min tehokkaan keskivartalon lihaskuntoharjoittelun perusliikkeitä tehden. Loppuun ihana kehoa ja mieltä huoltava kehonhuolto vaihtelevin dynaamisin liikkein ja mielikuva rentoutuksineen.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Virkeä Seniori

Tällä kurssilla tehdään kokonaisvaltaista hyvinvointia senioreille. Tunti sisältää niin tanssia, aerobista askellusta, lihaskuntoa ja tasapainoharjoitusta sekä venyttelyäkin. Kaikki harjoitukset tehdään pystyasennossa. 

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Vauva-vanhempi Jumppa

Tervetuloa yhteiselle jumppahetkelle vauvan kanssa. Tunnilla tehdään sekä aerobista askelluta, että lihaskuntoa. Yleiskunto sekä lihaskunto kehittyvät tällä kurssilla ja keskitymme paljon keskivartalon tukilihasten vahvistamiseen sekä hartiaseudun jäykkyyksien hoitamiseen. 

Ohjaajana Virpi Lehti