BAILATAANKO TÄNÄÄN?

Päivä Lavikset

Tämä tanssitunti on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto. Tunnilla tanssitaan rennon letkeitä rytmejä helpoin askelin. Aikaisempaa kokemusta tansseista et tarvitse. Tällä tunnilla tulee varmasti hymy huulille.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

LatinZum

Letkeät Lattarit on hauska ja hikinen tanssitunti lattaritanssien tahtiin. Tunti sisältää helppoja askelia. Tunnilla hyppäät hetkeksi Karibian auringon lämpöön. Hiki ja hymy tulevat takuu varmasti tällä tunnille :)

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Lastentanssi 3-5v

Tervetuloa hyppäämään satujen ja tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Suomi DanceMix

Tervetuloa tanssimaan Suomi musiikin tahtiin. Askeleet ovat helppoja ja fiilis katossa. Tälle tunnille kynnys on hyvin matala. Tunnin tavoite on saada hiki otsalle ja hymy huulille. Laulaakin saa jos haluaa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Salsa

Salsa tunnilla tanssitaan Cuban rytmejä. Kappale kerrallaan tehdään helpohkoja askelia salsan tahtiin. Tunnin lopussa kaikki sarjat yhdistetään ja nautitaan tanssin riemusta. Tunnilla mausteena myös bathcata, merengue ja kuubalaista rumbaa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Rasvanpoltto

Helppoa ja tehokasta aerobista askellusta ja tehokkaita perus jumppaliikkeitä. Tunnilla kasvatetaan peruskuntoa ja aktivoidaan lihaksia. Iloinen, helppo, mutta tehokas tunti, missä hymy pysyy huulilla koko tunnin. 

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Latin Koreografia

Koreografia tunnilla tehdään pidempää ja keskivaikeaa koreografiaa kahteen tai kolmeen eri lattaritanssiin. Tällä tunnilla pureudumme hieman myös tanssin tekniikkaan. Tämä tunti on sinulle joka kaipaat hieman haasteellisempaa tanssituntia.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti