BAILATAANKO TÄNÄÄN?

Päivätanssit Virpin johdolla

KURSSI JOLLE TÄYTYY ILMOITTAUTUA! Tämä tanssitunti on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto. Tunnilla tanssitaan rennon letkeitä rytmejä lavatanssimusiikin tahtiin helpoin askelin. Aikaisempaa kokemusta tansseista et tarvitse. Tällä tunnilla tulee varmasti hymy huulille. Kevätkausi sisältää 15 harjoitusta. 28.2.ei ole harjoitusta.

Huom! Tarjouksena kun ostat kaksi seniori kurssia saat toisen -50%. koodilla seniori2024

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

LatinZum

LatinZum-tunti on energinen ja hauska tanssi- ja liikuntatunti, jossa yhdistyvät latinorytmit ja zumban iloiset askeleet. Tunnilla opetetaan erilaisia latinalaisen musiikin tahtiin tanssittavia liikkeitä, kuten salsaa, reggaetonia ja merenguea. LatinZum tarjoaa loistavan tavan hikoilla ja samalla nauttia musiikista ja rytmistä. Tunti sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Liity mukaan ja anna latinalaisten rytmien viedä sinut mennessään!

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Lastentanssi 3-5v

KURSSI JOLLE TÄYTYY ILMOITTAUTUA!  Tervetuloa hyppäämään satujen ja tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä. Tanssitunnit 3-5-vuotiaille sisältää yksinkertaisia tanssiaskeleita, musiikin kuuntelua ja leikkejä. Tanssin avulla lapset kehittävät motorisia taitojaan ja ilmaisutaitoaan. Tunnin kesto 50min. Kausi sisältää 15 harjoitusta. 30.3. ei ole harjoitusta pääsiäisen vuoksi.

Ohjaajana toimii Virpi / Petra Lehti

Lastentanssi 5-6v

KURSSI JOLLE TÄYTYY ILMOITTAUTUA!  Tervetuloa hyppäämään tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä. Tunneilla opetetaan erilaisia tanssilajeja, kuten balettia, nykytanssia ja hip hopia, ja niiden vaikeusaste on sovitettu ikäryhmälle sopivaksi. Tanssitunneilla lapset oppivat perustanssitekniikoita, rytmitystä ja ilmaisua musiikin avulla. Teemme helppoja koreografioita lasten suosikki kappalaisiin ja nautimme tanssin riemusta. Motoriikkaa kehittävät leikit ovat mukana tunnin alussa ja lopussa. Tunnin kesto 50min. Kausi sisältää 15 harjoitusta. 1.4. ei ole harjoitusta pääsiäisen vuoksi.

Ohjaajana toimii Petra Lehti

DanceMix 7-9v 

KURSSI JOLLE TÄYTYY ILMOITTAUTUA! DanceMix-tunnit 7-9-vuotiaille ovat täynnä tanssia, musiikkia ja liikunnan iloa! Tunnilla lapset pääsevät kokeilemaan erilaisia tanssilajeja, kuten hip hop, lattaritanssia, baletti ja nykytanssi. Tunti on suunniteltu niin, että lapset voivat kehittää tanssitekniikkaansa ja ilmaisutaitoaan leikkimielisesti ja hauskasti. Lisäksi tunnilla harjoitellaan rytmitystä ja tanssiaskeleiden yhdistämistä musiikkiin. Tervetuloa mukaan innostavaan tanssihetkeen, jossa luovuus ja liikunta kohtaavat. Tälle kurssille on matalakynnys tulla! Tunnin kesto 50min. Kausi sisältää 15 harjoitusta.

Ohjaajana toimii Julia Lehti

Suomi DanceMix

Suomi DanceMix on tanssillinen matka suomalaisen musiikin ja tanssin maailmaan. Tällä tunnilla yhdistyvät Suomen suosituimmat musiikkihitit ja tanssiliikkeet.  Tunnilla nauttia tanssin riemusta ja samalla oppia uusia tanssitekniikoita. Tälle tunnille kynnys on hyvin matala. Tunnin tavoite on saada hiki otsalle ja hymy huulille. Laulaakin saa jos haluaa. Tunnilla tanssitaan eri tanssilajeja, kuten lattaria, poppia, rockia ja diskotanssia, ja musiikin tahdissa luodaan iloista tunnelmaa. Suomi DanceMix sopii kaikille, jotka rakastavat suomalaista musiikkia ja haluavat liikkua iloisesti. Liity mukaan ja tanssi suomalaisen musiikin tahtiin! 

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Soolo Salsa

Soolo salsa on tanssitunti, joka antaa sinulle mahdollisuuden oppia ja nauttia salsan rytmistä ja liikkeistä ilman paria. Tunnilla keskitytään salsan perusteisiin ja edistyneempiin askelsarjoihin, jotka voit tanssia yksin. Opit tunnistamaan salsan tunnusomaisen rytmin ja tanssimisen perusteet, kuten vartalon liikkeet ja jalkatyöt. Soolo salsa tarjoaa mahdollisuuden ilmaista itseäsi musiikin tahdissa ja kehittää tanssitaitojasi. Tunti on avoin kaiken tasoisille tanssijoille, ja se on täydellinen tilaisuus hioa salsatanssin taitojasi ja saada kuntoilua samalla kun nautit salsan kuumaista rytmeistä. Tällä tunnilla pääset hetkeksi Karibian lämpöön!

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Rasvanpoltto

Rasvanpoltto-tunti on helppo, tehokas, intensiivinen ja monipuolinen liikuntatunti, jonka päämääränä on tehostaa aineenvaihduntaa, polttaa kaloreita ja edistää rasvan palamista. Tunti  sisältää aerobista harjoittelua, jotka voi aina suorittaa myös ilman hyppyjä, sekä voimaharjoittelua peruslihaskuntoliikkein käsille, jaloille sekä keskivartalolle. Rasvanpoltto-tunnilla opit myös hengitystekniikoita ja sykkeen hallintaa, mikä auttaa maksimoimaan rasvanpolttoa. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, laihtua tai ylläpitää terveellistä elämäntapaa. Liity mukaan ja haasta itsesi tehokkaaseen treeniin. Tämä tunti on helppo, tehokas ja hymy pysyy huulilla koko tunnin!

Ohjaajana toimii Virpi ja Petra Lehti

Latin Dance

Latin-tunti on kiehtova seikkailu Latinalaisen Amerikan rytmeihin ja tanssien maailmaan. Tällä tunnilla opetellaan erilaisia latinalaisen musiikin tahtiin tanssittavia liikkeitä ja askelsarjoja. Tunneilla keskitytään tanssin perustekniikoihin, vartalon liikkeisiin ja ilmaisuun musiikin tahtiin. Latin-tunti tarjoaa mahtavan tilaisuuden kokea latinalaisen kulttuurin iloa ja energiaa tanssin kautta. Se sopii kaikille tanssin ystäville, riippumatta aiemmasta tanssikokemuksesta. Liity mukaan ja anna latinalaisten rytmien viedä sinut mukaansa! Tansseina mm. Samba, chacha, runba, jive, pasodoble, bachata, salsa.

.Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Seniori jumppa

KURSSI JOLLE TÄYTYY ILMOITTAUTUA! Seniorijumppa on liikuntatuokio, joka on suunniteltu huomioimaan ikääntyneiden tarpeet ja kyvykkyydet. Tunnilla harjoitellaan lempeitä liikkeitä, jotka edistävät liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Tavoitteena on ylläpitää ja parantaa arjen toimintakykyä sekä vahvistaa kehoa ja mieltä. Seniorijumppa on turvallinen ja sosiaalinen tapa liikkua saman ikäisten seurassa. Liity mukaan ja nauti aktiivisesta elämäntavasta, joka tukee hyvinvointiasi ja pitää sinut kunnossa. Kaikki harjoitukset tehdään pystyasennossa! Kausi sisältää 15 harjoitusta. 27.2. ei ole harjoitusta.

Huom! Tarjouksena kun ostat kaksi seniori kurssia saat toisen -50%. koodilla seniori2024

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Vauva - vanhempi tanssi

KURSSI JOLLE TÄYTYY ILMOITTAUTUA! Vauva-vanhempi tanssi on hauska ja liikunnallinen tapa viettää aikaa vauvasi kanssa samalla kun hoidat omaa kuntoasi. Tällä tunnilla voit tanssia yhdessä vauvasi kanssa turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Liikkeet on suunniteltu sopiviksi sekä vanhemmille että vauvoille, joten voit tanssia vauvasi kanssa sylissäsi tai käytössäsi olevassa kantorepussa. Tunnilla opetellaan helppoja tanssiaskeleita ja musiikin tahdissa liikkumista, mikä tukee vauvan motorista kehitystä ja luo läheistä hetkeä vanhemman ja vauvan välille. Tule mukaan ja luo ikimuistoisia hetkiä vauvasi kanssa liikunnan parissa. Tunnin kesto 45min. Kurssi sisältää seitsemän harjoitusta. 

Ohjaajana Virpi Lehti


DanceMix

Dance Mix on energinen ja mukaansatempaava tanssitunti, jossa sulautuvat yhteen erilaiset tanssilajit ja musiikkityylit. Tunnilla pääset kokeilemaan monipuolisesti eri tanssityylejä, kuten lattareita, hip hop, salsa ja street dance. Liikkeet ja askelsarjat ovat suunniteltu niin, että ne sopivat kaikentasoisille tanssijoille. Dance Mix tarjoaa mahdollisuuden ilmaista itseään musiikin rytmissä samalla kun saat kuntoilua ja pidät hauskaa. Liity mukaan ja anna musiikin viedä sinut monipuolisen tanssin maailmaan!

Ohjaajana Virpi ja Petra Lehti