TUNTIEN ESITTELYT

Street Dance 7-9v

Tervetuloa tanssimaan Street Dancea. Tunneilla opetellaan Street Dancen perusliikkeitä ja ryhmä etenee ryhmän tason mukaisesti. Tanssin ja liikkumisen ilo on läsnä tunneilla ja pidetään yhdessä kivaa ryhmän kanssa. Syksy sisältää 15 harjoituskertaa. Kurssin toteutumiseen tarvitaan kahdeksalla osallistujaa. 

Ohjaajana toimii Marissa Avola.

TikTok-kurssi 8-13v

Supersuosittu TikTok-kurssi tulee jälleen. Kurssilla lämmitellään helpoimpien TikTok-tanssien parissa. Lämmittelyn jälkeen käsittelyssä on aina jokin vaikeampi tanssi, joka opetellaan yhdessä. Kurssi sisältää 15 harjoituskertaa.  Kurssi toteutuu kahdeksalla osallistujalla. 

Ohjaajana toimii Marissa Avola.

Soolo-lavatanssia

Soolo-lavatanssi on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleisiin. Soolo-lavatanssia tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunneilla tanssitaan
tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia, jivea, cha cha:ta ja sambaa. Tunneilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun lomassa. 

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Rasvanpoltto

Rasvanpoltto on nimensä mukaisesti RASVANPOLTTOA! Tunnilla hikoillaan ja hengästytään, muttei puuskuteta. Tunti sisältää helppoja askelsarjoja, sekä helppoja toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä. Tunnilla liikutaan koko ajan peruskunto-sykealueella. 

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Toiminnallinen Muokkaus

Tehokasta, Toiminnallista ja Tuntuvaa. Tämä tunti ei jätä ketään kylmäksi. Kroppaa herättelevän alkulämmittelyn jälkeen tunti muodostuu toiminnallisista ja vaihtelevista lihaskuntopattereista. Omankehonliikkeiden lisäksi tunneilla käytetään jonkin verran lisäpainoja ja tunnin haastavuuteen pystytkin vaikuttamaan ohjaajan tarjoamilla eri vaihtoehdoilla. Näillä tunneilla tulet nopeasti huomaamaan kehityksen lihaskunnossa ja hapenottokyvyssä. Lähde rohkeasti mukaan! 

Ohjaajana toimii Kati Jokinen. 

Letkeät Lattarit

LatinZum on hauska ja hikinen tanssitunti lattaritanssien tahtiin. Tunti sisältää helppoja askelia. Tunnilla hyppäät hetkeksi Karibian auringon lämpöön!

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Lasten satutanssi

Tervetuloa hyppäämään satujen ja tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Suomi DanceMix

Tervetuloa tanssimaan Suomi musiikin tahtiin. Askeleet ovat helppoja ja fiilis katossa. Tälle tunnille kynnys on hyvin matala. Tunnin tavoite on saada hiki otsalle ja hymy huulille. Laulaakin saa jos haluaa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilyssä tehdään omalla keholla alkulämmittely. Opetellaan lyönti tekniikkaa ja tehdään lihaskuntoa. Tälle kurssille voi tulla vasta aloittelija tai jo kauemmin nyrkkeilyä harrastanut. 

Ohjaajana toimii Jere Tingander