TUNTIEN ESITTELYT

Virpin aamupäivän Jamit

Tämä tanssitunti on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto. Tunnilla tanssitaan rennon letkeitä rytmejä helpoin askelin. Aikaisempaa kokemusta tansseista et tarvitse. Tällä tunnilla tulee varmasti hymy huulille.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.


LatinZum

Letkeät Lattarit on hauska ja hikinen tanssitunti lattaritanssien tahtiin. Tunti sisältää helppoja askelia. Tunnilla hyppäät hetkeksi Karibian auringon lämpöön. Hiki ja hymy tulevat takuu varmasti tällä tunnille :)

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Lastentanssi 3-5v

Tervetuloa hyppäämään satujen ja tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Suomi DanceMix

Tervetuloa tanssimaan Suomi musiikin tahtiin. Askeleet ovat helppoja ja fiilis katossa. Tälle tunnille kynnys on hyvin matala. Tunnin tavoite on saada hiki otsalle ja hymy huulille. Laulaakin saa jos haluaa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Salsa

Salsa tunnilla tanssitaan Cuban rytmejä. Kappale kerrallaan tehdään helpohkoja askelia salsan tahtiin. Tunnin lopussa kaikki sarjat yhdistetään ja nautitaan tanssin riemusta. Tunnilla mausteena myös bathcata, merengue ja kuubalaista rumbaa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

LatinParty

Tällä tunnilla Bailataan!!! Helppoja askelia vauhdikkaaseen musiikkiin. Aijempaa kokemusta et tarvitse. Tervetuloa keskellä viikko bailaamaan oikein kunnolla! 

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Latin Koreografia

Koreografia tunnilla tehdään pidempää ja keskivaikeaa koreografiaa kahteen tai kolmeen eri lattaritanssiin. Tällä tunnilla pureudumme hieman myös tanssin tekniikkaan. Tämä tunti on sinulle joka kaipaat hieman haasteellisempaa tanssituntia.

Ohjaajana toimii Vilma Lahti

Twerk Koreografia

Twerk on alavartalopainotteista tanssia. Lantiolla tehdään erilaisia liikkeitä, kuten sheikkausta, bootypoppeja sekä pyörityksiä, ja näihin liikkeisiin voidaan halutessaan yhdistää myös muun kropan liikettä. Liikkeet yhdistämällä saadaan fyysinen koreografia, jossa etenkin reidet saavat kyytiä! Tunnilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa pitää matkassa. Twerk on alunperin liikekieli, jonka juuret on afrikkalaisissa tansseissa. Twerkkaus tuli tutuksi hip hop-kulttuurissa 1980-luvulla muun muassa musiikkivideoilla, jonka jälkeen se on kehittynyt ja saanut paljon suosiota. Nykypäivänä se nähdään jopa omana lajinaan. Tunneilla soi menevä musiikki, kuten R'n'B, hip hop sekä reggaeton, ja näihin rytmeihin lämmitellään, treenataan erilaisia twerk-tekniikoita ja tehdään koreografiaa. 

Ohjaajana toimii Emmi Koskinen

Twerk tekniikka

Tällä kurssilla keskitytään Twerkin tekniikan opettelemiseen. Tunnilla tehdään sarjaa jossa tekninen osaaminen korostuu. Twerkin harrastus on hyvä aloittaa tästä.

Vanhempi-lapsi TemppuParkour

Tämä on vanhemman ja lapsen yhteinen liikunta hetki. Tunnilla kannustetaan lasta kokeilemaan uusia temppuja avustuksella ja omalla esimerkillä. Tunnilla kehittyy lapsen ketteryys, tasapaino sekä itseluottamus

Ohjaajana toimii Virpi Lehti