TUNTIEN ESITTELYT

Heels kurssi

Kurssilla harjoitellaan korkokengillä tai ilman näyttäviä kävelyä, tekniikkaa ja sensuelleja ja naisellisia tanssiliikkeitä sekä sarjoja. Kurssille voit tulla korkokengillä tai ilman. Suositeltavaa on että kengät tukevat nilkkaa ja kenkien pitää olla vaalia pohjaiset. 

Ohjaajana toimii Marissa Avola.

TikTok-kurssi 8-13v

Supersuosittu TikTok-kurssi tulee jälleen. Kurssilla lämmitellään helpoimpien TikTok-tanssien parissa. Lämmittelyn jälkeen käsittelyssä on aina jokin vaikeampi tanssi, joka opetellaan yhdessä. Kurssi sisältää 15 harjoituskertaa.  Kurssi toteutuu kahdeksalla osallistujalla. 

Ohjaajana toimii Marissa Avola.

Virpin aamupäivän Jamit

Tämä tanssitunti on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto. Tunnilla tanssitaan rennon letkeitä rytmejä helpoin askelin. Aikaisempaa kokemusta tansseista et tarvitse. Tällä tunnilla tulee varmasti hymy huulille.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Rasvanpoltto

Rasvanpoltto on nimensä mukaisesti RASVANPOLTTOA! Tunnilla hikoillaan ja hengästytään, muttei puuskuteta. Tunti sisältää helppoja askelsarjoja, sekä helppoja toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä. Tunnilla liikutaan koko ajan peruskunto-sykealueella. 

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Toiminnallinen Muokkaus

Tehokasta, Toiminnallista ja Tuntuvaa. Tämä tunti ei jätä ketään kylmäksi. Kroppaa herättelevän alkulämmittelyn jälkeen tunti muodostuu toiminnallisista ja vaihtelevista lihaskuntopattereista. Omankehonliikkeiden lisäksi tunneilla käytetään jonkin verran lisäpainoja ja tunnin haastavuuteen pystytkin vaikuttamaan ohjaajan tarjoamilla eri vaihtoehdoilla. Näillä tunneilla tulet nopeasti huomaamaan kehityksen lihaskunnossa ja hapenottokyvyssä. Lähde rohkeasti mukaan! 

Ohjaajana toimii Kati Jokinen. 

Letkeät Lattarit

Letkeät Lattarit on hauska ja hikinen tanssitunti lattaritanssien tahtiin. Tunti sisältää helppoja askelia. Tunnilla hyppäät hetkeksi Karibian auringon lämpöön. Hiki ja hymy tulevat takuu varmasti tällä tunnille :)

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Lastentanssi 3-5v

Tervetuloa hyppäämään satujen ja tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Suomi DanceMix

Tervetuloa tanssimaan Suomi musiikin tahtiin. Askeleet ovat helppoja ja fiilis katossa. Tälle tunnille kynnys on hyvin matala. Tunnin tavoite on saada hiki otsalle ja hymy huulille. Laulaakin saa jos haluaa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti.

Baila Cuba

BailaCuba tunnilla tanssitaan Cuban rytmejä. Kappale kerrallaan tehdään helpohkoja askelia salsan tahtiin. Tunnin lopussa kaikki sarjat yhdistetään ja nautitaan tanssin riemusta. Tunnilla mausteena myös bathcata, merengue ja kuubalaista rumbaa.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

DanceParty

Tällä tunnilla Bailataan!!! Helppoja askelia vauhdikkaaseen musiikkiin. Aijempaa kokemusta et tarvitse. Tervetuloa keskellä viikko bailaamaan oikein kunnolla! 

Ohjaajana toimii Lilli Laukkanen

Koreografia

Koreografia tunnilla tehdään pidempää ja keskivaikeaa koreografiaa kahteen tai kolmeen eri lattaritanssiin. Tällä tunnilla pureudumme hieman myös tanssin tekniikkaan. Tämä tunti on sinulle joka kaipaat hieman haasteellisempaa tanssituntia.

Ohjaajana toimii Virpi Lehti

Twerk kurssi

Twerk on alavartalopainotteista tanssia. Lantiolla tehdään erilaisia liikkeitä, kuten sheikkausta, bootypoppeja sekä pyörityksiä, ja näihin liikkeisiin voidaan halutessaan yhdistää myös muun kropan liikettä. Liikkeet yhdistämällä saadaan fyysinen koreografia, jossa etenkin reidet saavat kyytiä! Tunnilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa pitää matkassa. Twerk on alunperin liikekieli, jonka juuret on afrikkalaisissa tansseissa. Twerkkaus tuli tutuksi hip hop-kulttuurissa 1980-luvulla muun muassa musiikkivideoilla, jonka jälkeen se on kehittynyt ja saanut paljon suosiota. Nykypäivänä se nähdään jopa omana lajinaan. Tunneilla soi menevä musiikki, kuten R'n'B, hip hop sekä reggaeton, ja näihin rytmeihin lämmitellään, treenataan erilaisia twerk-tekniikoita ja tehdään koreografiaa. 

Ohjaajana toimii Emmi Koskinen

Mobility kurssi

Mobility -tunti on suunniteltu kokonaisvaltaiseen kehon hallinnan ja liikkuvuuden parantamiseen ja ylläpitoon. Harjoitamme kykyä hallita mahdollisimman laajoja liikeratoja. Liikkuvuuden lisäksi tarvitsemme myös voimaa ja lihaskontrollia ääriasennoissa jotta arki ja harrastukset sujuisivat mahdollisimman kivuttomasti. Tunti sopii kaikille.

Käytämme kehonpainon lisäksi mm. käsipainoja, kahvakuulia, kuminauhoja ym välineitä.

Ohjaajana toimii Kati Jokinen

Vanhempi-lapsi TemppuParkour

Tämä on vanhemman ja lapsen yhteinen liikunta hetki. Tunnilla kannustetaan lasta kokeilemaan uusia temppuja avustuksella ja omalla esimerkillä. Tunnilla kehittyy lapsen ketteryys, tasapaino sekä itseluottamus

Ohjaajana toimii Virpi Lehti