TUNTIKUVAUKSET


Pilates

Pilateksessa keskitytään keskivartalon vahvistamiseen, siinä on kuitenkin perusideana treenata kehoa kokonaisuutena. Tavoitteena on kehittää voimakkaat ja tasapainoiset lihakset sekä edistää notkeutta ja nivelten liikeratoja. Huomion keskittyminen tukevaan keskivartaloon ja koko kehon hyvinvointiin tarjoaa kokonaisuuden, jota on vaikea löytää muista lajeista. Pilateksen perusteiden harjoittelu sopii kaikille.

Keskivartalon lihaksilla tarkoitetaan selän, vatsan ja vatsanpohjan syviä lihaksia. Näihin lihaksiin tukeutuvat voimakas ja notkea selkä, hyvä ryhti sekä tehokkaat liikeradat. Kun keskivartalo on voimakas, pysyy vartalon koko runko tuettuna. Tällöin niska ja hartiat ovat rentoina, ja kehon muut lihakset ja nivelet voivat hoitaa tehtävänsä vapaasti ilman ylimääräistä rasitusta.
Pilatetes tunnilla et tarvitset aikaisempaa kokemusta.
Ohjaajana Pilatesohjaaja, fysioterapeutti Jonna Välikangas


Temppu Parkour 3-5 v

TemppuParkour tunnilla harjoitellaan perus parkour liikkeitä yhdessä vanhemman kanssa. Tunti alkaa aina lämmittelyllä, jonka jälkeen tunnilla on aina jokin teema, (tasapaino, ylitys, alitus, kuperkeikat yms) joka kerta tunnilta löytyy mielenkiintoinen rata, niin lapsille kuin aikuisillekin. Tällä kurssilla lapsen ketteryys ja tasapaino kehittyvät. Oman kehon tunteminen ja itsetunto paranee. Tunti loppuu aina rauhoittumiseen. Tämä on kivaa tekemistä yhdessä lapsen kanssa!

Syyskausi sisältää 15 harjoituskertaa. Tunnin kesto 55min. Ohjaajana Kimmo Mattila

Street Dance 8-13 v

Streetdance eli katutanssi on suhteellisen uusi tanssilaji, joka sekoittaa eri tyylejä mm. hiphoppia, housea, lockingia, breakdancea, old schoolia ja new styleä. Tunnilla harjoitellaan eri tekniikoita ja tehdään koreografiaa. Aikaisempaa kokemusta Street Dancesta ei tarvita.  Tunnin kesto 55min. 

Ohjaajana: Ilmoitetaan myöhemmin

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja
jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan
tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Tunnin kesto 55min.
Ohjaajana Tanssinopettaja, Liikuntaneuvoja Virpi Lehti

Bailatino

Bailatino on Suomen tanssiurheiluliiton lisensoima tunti. Tunnilla opetellaan lattaritansseja (samba, cha-cha, rumba, jive, salsa, bachata, merenguen) ja tehdään niihin koreografioita. Välillä mausteena tanssimme myös vakiotanssien puolelta Valssia, tangoa, foxtrottia ja Quicksteppiä.  Tunnin kesto 55min. Ohjaajana Tanssinopettaja, Liikuntaneuvoja. Virpi Lehti

Rasvanpoltto

Rasvanpoltto on nimensä mukaisesti rasvanpolttoa! Tunnilla hikoillaan ja hengästytään, muttei puuskuteta. Tunti sisältää helppoja askelsarjoja sekä helppoja toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä. Tunnilla ei puuskuteta vaan liikutaan koko ajan peruskunto sykealueella. Ohjaajana Liikuntaneuvoja Virpi Lehti.

Liikkuvuutta ja Hyvää oloa

Hyvä ryhti, vahva Core = iloinen mieli. Tunti sisältö koostuu liikkuvuutta parantavista ja avaavista liikkeistä sekä pitkästä ja rentouttavasta loppurentoutuksesta.

 Tunnin kesto 55min. Ohjaajana Kati Jokinen.

Baila Cuba

Tällä tunnilla soi aurinkoinen lattari musiikki ja tunnelma nousee Karibian lämpötilaan. Askeleet ovat helppoja ja tunnin tavoite on pitää hymy huulilla koko tunnin.

Kesäksikuntoon  Muokkaus

Tehokasta, Toiminnallista , Tuntuvaa. Tämä tunti ei jätä ketään kylmäksi. Kroppaa herättelevän alkulämmittelyn jälkeen, tunti muodostuu toiminnallisista ja vaihtelevista lihaskuntopattereista. Omankehonliikkeiden lisäksi tunneilla käytetään jonkin verran lisäpainoja ja tunnin haastavuuteen pystytkin vaikuttamaan ohjaajan tarjoamilla eri vaihtoehdoilla. Näillä tunneilla tulet nopeasti huomaamaan kehityksen lihaskunnossa ja hapenottokyvyssä. Lähde rohkeasti mukaan. Ohjaajana Kati Jokinen. 

Toiminnallinen Treeni TEHOKAS

Tehokasta tottamaar... Lähde haastamaan itsesi ja opettelemaan toiminnallisen treenin tekniikat vaihtelevien ja mukaansa tempaavien tuntien parissa. Näillä tunneilla yhdistyy voimatreeni, omakehonpainoharjoittelu sekä liikkuvuusharjoitukset ammattitaitoisen ohjaajan tarkan silmän alla. Tulet huomaamaan kokonaisvaltaista kehitystä, hapenottokykysi kasvaa, energiatasot nousevat ja pian huomaatkin kuinka tämä laji vie mukanaan. Tervetuloa. 

Ohjaajana Kati Jokinen

LatinZum

LatinZum on hauska ja hikinen tanssitunti lattaritanssien tahtiin. Tunti sisältää helppoja askelia. tunnilla hyppäät hetkeksi auringon lämpöön.

Ohjaajana Tanssinopettaja Virpi Lehti.

Tiger Paw Sport Academy

Tiger Paw Sport Academy Studio Bailan rekisteröimä ja kehittämä uutuus tunti, joka on suunnattu 6-13 vuotiaille lapsille englannin kielen opiskelun tueksi. Tämä on hauska tapa vahvistaa englannin kielen oppimista liikunnan avulla. 


Lasten satutanssi

Lasten satutanssi

Tervetuloa hyppäämään satujen ja tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä.

Ohjaajana Majka Nurminen

Kausi kestää 14 viikkoa. Tuntia ei ole pääsiäisenä.

Hinta 130€

Aikuinen-lapsi tanssi 1-3v

Tervetuloa nauttimaan yhteisestä tanssihetkestä lapsen kanssa. Tunti syventää vanhemman ja lapsen sidettä toisiinsa ja sisältää ihania tanssi hetkiä yhdessä.

Tunnin ohjaa Majka.

Kevät kausi kestää 14 viikkoa. Pääsiäisenä ei ole tuntia.

Hinta 130€