Kevään workshopit

Kevään workshopit tulevat tässä!

Kevään workshopit tulevat tässä 90min tunnilla pääset tutustumaan tanssi lajiin, nauttimaan tanssista ja löytämään naiseuden. Paikkoja on rajallisesti eli nyt on oikea aika käydä ostamassa oma paikkasi workshoppiin.  

Tästä linkistä pääset varaan oman paikan tunnille: https://holvi.com/shop/studiobaila/  


Heels

Nyt on naiset aika herätä eloon! Kaivaa korkkarit kaapista, herättää sisäinen rohkeus, itsevarmuus ja naisellisuus korona kalsareiden alta 🥰

Heels, kuuma tanssitunti 🔥 tule päästämään itsesi irti, opettelemaan sensuellit liikehdintää, kokemaan elämys ja kokemus.

Tunneilla harjoitellaan näyttävää kävelyä, tekniikkaa, sensuelleja ja naisellisia tanssiliikkeitä sekä sarjoja. Tunnille voi tulla korkokengillä tai ilman. Suositeltavaa on, että kengät ovat nilkkurit tai muuten tukevat nilkasta.

Tunninkesto 90min


Commercial Dance

Commercial Dance on fuusiolaji, jossa otetaan vaikutteita eri tanssilajeista. Commercial Dance tunnetaan kaupallisena lajina, sillä sitä näkyy esim. mainoksissa ja musiikkivideoilla. Tunneilla tehdään mm. eri lajien tekniikkaharjoituksia ja menevää koreografiaa. Tunnilla pyritään löytämään tanssillista itsevarmuutta ja opitaan erilaisten tanssilajien yhdistelyä. 


Twerk 

Twerk on alavartalopainotteista tanssia. Lantiolla tehdään erilaisia liikkeitä, kuten sheikkausta, bootypoppeja sekä pyörityksiä, ja näihin liikkeisiin voidaan halutessaan yhdistää myös muun kropan liikettä. Liikkeet yhdistämällä saadaan fyysinen koreografia, jossa etenkin reidet saavat kyytiä! Tunnilla ollaan paljon lattialla, joten polvisuojat kannattaa pitää matkassa. Twerk on alunperin liikekieli, jonka juuret on afrikkalaisissa tansseissa. Twerkkaus tuli tutuksi hip hop-kulttuurissa 1980-luvulla muun muassa musiikkivideoilla, jonka jälkeen se on kehittynyt ja saanut paljon suosiota. Nykypäivänä se nähdään jopa omana lajinaan. Tunneilla soi menevä musiikki, kuten R'n'B, hip hop sekä reggaeton, ja näihin rytmeihin lämmitellään, treenataan erilaisia twerk-tekniikoita ja tehdään koreografiaa.