Vanhempi-lapsi liikuntaa 

Kaikki kurssit ovat kuuden viikon mittaisia ja maksaa 55€. Maksu maksetaan verkkokaupassa tai jos haluat maksaa tyhy-maksuvälineillä käytä koodia kateinen ja maksu hoidetaan paikan päällä kurssin alkaessa. Kurssit toteutuu viidellä osallistujalla.

Vanhempi-vauva jumppa

Tässä vanhemman ja vauvan yhteisessä hyvän mielen liikuntatuokiossa vanhempi (tai muu aikuinen) pääsee jakamaan yhteisen hetken vauvan kanssa! 45 minuuttia kestävä harjoitus sisältää aikuisen alkulämmittelyn, aerobisia harjoituksia, lihaskuntoharjoituksia sekä kehonhuoltoa osallistaen vauvan toimintaan. Tunnilla liikutaan rennosti vauvan ehdoilla, ja jokainen pystyy säätämään liikkeet omalle tasolleen sopivaksi. Lapsen ikäsuositus tälle tunnille on noin 5-12 kuukautta.

 Tarvitsette mukaan vesipullon, mukavat vaatteet ja iloista mieltä! 

 Vanhempi-taaperojumppa 

Tällä tunnilla vanhempi (tai muu aikuinen) pääsee liikkumaan yhdessä taaperon kanssa! Tunti koostuu alkulämmittelystä, aerobisista harjoituksista, lihaskuntoharjoituksista ja kehonhuollosta. Liikkeitä pystyy soveltamaan kunkin taitotasolle sopiviksi. Mukana on myös taaperoille sopivia leikkejä ja loruja. Tule jakamaan yhteinen liikuntatuokio taaperon kanssa! Taaperon ikäsuositus tälle tunnille on noin 1-3 vuotta. 

Tarvitsette mukaan paljaat jalat (tai jarrusukat), vesipullot, mukavat vaatteet ja iloista mieltä! 

 Vanhempi-lapsijumppa

Tällä tunnilla vanhempi (tai muu aikuinen) pääsee nauttimaan liikunnan ilosta yhdessä lapsen kanssa. Tunti koostuu yhteisistä leikeistä ja harjoitteista, jotka kehittävät muun muassa aerobista kuntoa ja lihaskuntoa. Lisäksi harjoitellaan taitoja, kuten rytmillisiä taitoja sekä tasapaino- ja akrobatiataitoja sekä liikkuvuutta. Liikkuminen tällä tunnilla tapahtuu leikkiä ja hauskanpitoa painottaen. Yhteinen jumppahetki on kiva tapa aloittaa päivä lapsen kanssa! Lapsen ikäsuositus tälle tunnille on noin 3-6 vuotta.

 Tarvitsette mukaan paljaat jalat (tai jarrusukat), vesipullot, mukavat vaatteet ja iloista mieltä!