Studio Baila - Hyvän mielen liikuntapaikka

Meillä ei kilpailla ja esiintyminen on vapaaehtoista. Visiomme on tarjota laadukasta hyvän mielen liikuntaa kaikenikäisille. Haluamme jakaa liikunnasta saatavaa hyvää oloa ja kannustaa ihmisiä terveelliseen elämään.

Studio Baila jakaantuu kolmeen osaan:

Studio Baila sijaitsee Lempäälän Ideaparkin 2. kerroksessa, Norlandia päiväkodin tiloissa. Järjestäme monipuolisesti erilaisia matalan kynnyksen tanssi-, jumppa- ja kehonhuollon tunteja ja kursseja. Tunteja löytyy alkeistasosta aina haastavampiin ryhmiin. Tarjolla on koko kauden kestäviä kursseja, joissa edetään loogosesti eteenpäin sekä kertamaksullisia tunteja, joihin voit tulla mukaan aina kun sinulle sopii, ilman erillistä ilmoittatumista. Studio Bailassa työskentelee neljä koulutettua oman tuntinsa superammattilaista. 

Tervetuloa rohkeasti mukaan!


Parkour Park löytyy Ideapark Sportista. Parkour Parkissa tarjoamme 5-17 -vuotiaille lapsille laadukkaita Parkour- sekä volttikoulu-kursseja ammattilaisohjaajien ohjaamana. Ryhmäkokomme ovat pienet, jotta ohjaajalla on aikaa ohjata ja auttaa lapsia kehittymään tempuissa. Pääsääntöisesti Parkour Parkin kurssit ovat kausiluenteisia, mutta vapaita paikkoja kertamaksullisille kerroille voit kysellä asiakaspalvelustamme p. 040 563 7336.


Studio Baila Party tarjoaa ikimuistoisia syntymäpäiväjuhlia niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisätietoja lasten liikunnallisista syntymäpäivistä löydät Liikuntasynttärit -välilehdeltä. Studio Baila Party tarjoaa myös monipuolista ohjelmaa esim. Tyhy-päiviin tai polttareihin. Kauttamme järjestät helposti tanssitunnit, kehonhuoltotunnit, Parkourit tai supersuositut Valmennushetket työyhteisölle. Valmennushetkissä voimme yhdessä miettiä tiiminne tulevaisuutta tai katsoa yksilön tulevaisuutta hänen omien tavoitteidensa kautta. Valmennukset ohjaa kouluttettu Life Coach -valmentaja. Räätälöimme aina kaikki ohjelmat asiakkaan tarpeen mukaan, joten ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeeseen juuri oikeanlainen ja ikimuistoinen hetki. Studio Baila Partyn kautta voit myös vuokrata Studio Bailan tilaa edulliseen hintaan, joko kertaluonteisesti tai säännöllisenä vuorona.