ParkourFestarit 28.2.-2.3.2022

Tervetuloa suuren suosion saaneille Parkourfestareille talvilomalla 28.2.-2.3.2022! 

Parkourfestarit ovat ParkourParkin järjestämä tapahtuma, jossa levitetään hyvän mielen liikuntaa parkourin ja erilaisten pelien avulla. Festarit ovat joka päivä klo. 10.00-14.00. Jokainen festaripäivä on täynnä erilaisia pelejä ja ammattimaiset ohjaajamme opastavat parkourin tekniikoiden ja temppujen kanssa. Parkourfestarit on suunnattu 7-13 vuotiaille lapsille ja nuorille. Aiempaa parkourkokemusta ei tarvita, mutta harrastajillekin löytyy leiriltä haasteita. Jokainen päivä sisältää parkourhippa-kisan, jossa osallistujat saavat ottaa mittaa toisistaan koko ParkourParkin alueella! Jokainen festaripäivä tulee myös sisältämään sekoituksen parkouria ja erilaisia leikkejä ja pelejä, sekä välipalan noin klo. 11.30. Välipala sisältää marjarahkaa, leipää ja banaania. Ilmoitathan mahdollisista allergioista ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ensimmäisenä päivänä festareilla ohjaa Myrsky, joka pitää parkourin tekniikasta ja tempuista. Pelejä ja leikkejäkään ei unohdeta Myrskyn ohjauksessa! 

Toisena päivänä festareilla ohjaa Kimmo, joka pitää hauskaa temppujen ja pelien parissa. Kimmon ohjauksessa saa tasaisesti pelejä, tekniikkaa ja hauskanpitoa! 

Kolmantena päivänä festareilla ohjaa Jussi, joka rakastaa pelejä. Jussin kanssa parkouria liitetään erilaisiin leikkeihin ja kilpailuihin, joten hengästyminen on varmaa! 

Festareilla pääsee tutustumaan uusiin kavereihin ja liikkumaan sydämensä pohjasta joka päivä. Laaja valikoima parkouria ja pelejä yhdistettynä pitävät huolen siitä, että kaikki viihtyvät. Hyvän mielen liikunta kannustaa lapsia yrittämään uutta ja onnistumiset nostavat lapsien mielialaa. Festareille kannattaa ottaa mukaan oma vesipullo ja sisäliikuntavaatteet päälle. Festareille voi myös ottaa omia eväitä, mutta eväät tulee nauttia ParkourParkin tilojen ulkopuolella. Pieni pyyhe hikeä varten voi myös tulla tarpeen. 

Yhden Päivän lippu Parkourfestareille maksaa 30 euroa. Voit tulla mukaan vain yhtenä päivänä tai parkourata joka päivä.

 Festarien pääset ilmoittautumaan alla olevasta laatikosta.  Liput maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittauduthan ennen Parkourfestarien alkupäivää. 

Tavataan Parkourfestareilla!