PARKOUR

UUSI, UPEA JA MONIPUOLINEN PARKOURPARK AUKEAA 2.8.

LEMPÄÄLÄN IDEAPARKIN TOISEEN KERROKSEEN!

ParkourPark on nyt suurempi ja monipuolisempi, kuin koskaan! Valikoimistamme löytyvät laadukkaat ohjatut kurssit 3-15 vuotiaille lapsille. Omatoimi parkour-mahdollisuus. Sekä syksyllä alkava QR-koodi parkour-ohjausta. Valikoimissamme ikimuistoiset liikuntasyntymäpäivät eri teemoilla. Tulossa on myös erilaisia tapahtumia syksyn aikana. 

TERVETULOA MUKAAN HUIPPUSUOSITUN HARRASTUKSEN PARIIN! 

VAPAA PARKOUR

UUTUUS!

VAPAA PARKOUR

Vapaa Parkour vuorolla voit tulla harjoittelemaan omatoimisesti Parkouria uusiin tilohimme yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Mukaan tarvitset liikunnalliset vaatteet ja juomapullon. Lisäksi suosittelemme sisäjalkineita jalkaan. Parkour aikaa ei ole rajattu. 




Mitä on parkour?

Parkour syntyi Ranskassa 1980-luvulla. Siinä pyritään kehittämään liikkumisessa tarvittavia perusominaisuuksia, kuten tasapainoa, voimaa, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta ja luovuutta. Parkour on siis juoksemista, hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Se on myös sekä itsesi, että omien pelkojesi haastamista ja ylittämistä.


Mitä on volttikoulu?

Volttikoulussa opetellaan erilaisia voltteja ja niiden tekniikoita. Ohjaajan turvallisella opetuksella opit paljon kaikkea uutta ja hienoa kauden aikana. Kurssilla käytetään apuna volttivyötä, kilpatrampoliineja sekä erilaisia hyppytorneja.