Parkour syksy 2022

Tervetuloa supersuositun Parkour harrastuksen pariin uusiin upeisiin ParkourParkin tiloihin Ideaparkin 2. kerrokseen

Studio Baila on järjestänyt Parkourkursseja yli kuusi vuotta. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja kokeneita, joka tekee tunneistamme tasalaatuisia. Parkour on tällä hetkellä lasten suosituin harrastus ja lajin suosio näyttää vaan kasvattavan suosiotaan jatkossakin. Parkour kehittää lapsen ketteryyttä, tasapainoa, voimaa, dynaamisuutta, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta, kehonhallintaa ja luovuutta. Lapsen itseluottamus kasvaa onnistumisien myötä. Parkourissa juostaan, hypitään ja kiivetään esteiden yli ja ali. Sujahdetaan ahtaista väleistä ja kiivetään seinille, hypitään erilaisille pinnoille ja heilutaan erilaisilla tangoilla. Lapset pääsevät vaikuttamaan alku- ja loppuleikkeihin sekä silloin tällöin rakentamaan omia ratoja Parkour on loistava harrastus koska jokainen lapsi voi liikkua omalla tasollaan ja kokea onnistumisen tunteita joka tunti. Ohjaajamme ovat taitavia eriyttämään harjoituksia, niin että lapset eivät huomaa sitä ja kaikki saavat haastaa itseään, mutta paljon myös onnistumisen iloja. Kaikki kiusaaminen, nauraminen, ilkeily ym., ei kuulu meidän kerhoihimme ja niihin puututaan välittömästi. Ohjaajat ovat helposti lähestyttäviä ja kannustavia. Kausisuunnitelmamme on laadittu niin että lapset oppivat joka kerta jotakin uutta ja näin lapsella pysyy mielenkiinto kerhoa kohtaan koko kauden ajan.


Ohjaajina toimii
Eemeli Vajaranta

Kimmo Mattila

Jere Tingander

Myrsky Brotherius

Virpi Lehti


Ilmoittautumis-infoa

Kaikki ilmoittautumiset kursseille tehdään verkkokauppamme kautta ja ne ovat sitovia. Mikäli haluat ensin tulla tutustumaan laita viestiä info@studiobaila.fi.

Jos haluat maksaa kurssin elokuussa, käytä koodia KATEINEN. Jos ilmoitat useamman samasta taloudesta saat sisaralennuksen maksun yhteydessä elokuussa. Tällöin ei siis tarvitse sisaralennus koodia syöttää.

Sisaralennus tulee toisesta lapsesta. Alennus on 10%. Sisaralennuksen saat verkkokaupasta näin. Tee ensin yksi normaalihintainen varaus ja sen jälkeen toinen varaus johon kirjaat sisaralennuksen.

Tässä meiltä paljon kysyttyjä kysymyksiä lasten kursseista:

Mitä tapahtuu jos lapsien harrastuksiin tule avilta sulku? Silloin kausi keskeytetään ja sitä jatketaan kun sulku on ohi. Jos sulku tulee keväällä voimme siirtää tunteja ulos, jos se on sallittua.

Voiko tulla ensin tutustumaan? Ensimmäisellä kerralla voi tulla tutustumaan hintaan 15€ ja tämä hinta vähennetään kausimaksusta lapsen jatkaessa harrastusta. Tällöin älä tee varausta vasta kun olette tutustumiskäynnin käynyt.

Mitä mukaan tunnille? Liikunnalliset vaatteet, juomapullo ja jonkin näköiset jalkineet olisi hyvä olla.

Voiko aikuinen tulla seuraamaan tuntia? Ikävä kyllä ei. Pidämme minimissään salin väen turvallisuus syistä.

Miten maksu hoidetaan? Maksu maksetaan joko verkkokaupassa paikkavarauksen yhteydessä tai ensimmäisellä kerralla paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä. Aikuisten tunneille käy myös tyhy-maksu välineet.