Parempi Minä valmennus

Tervetuloa tutustumaan Parempi Minä valmennukseen

Valmennus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja haluavat stekata, että kaikki osa-alueet ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta kunnossa. Tällä valmennuksella on hyvä aloittaa liikkunen tai tulla mukaan pienen tauon jälkeen. Myös he jotka harrastavat jo paljon liikuntaa saavat valmennuksesta itselleen paljon lisää välineitä. 

Valmennus alkaa oman tavoitteen asettamisella. Tavoitteen asettamiseen sinua valmennetaan ja autetaan tekemään suunnitelmasta konkreettinen. 

Käymme läpi hieman ravinto asioita ja pääset syventymään omaan ravintopuoleesi valmennuksen avulla. Lisäksi teemme tavoitteen keväälle. 

Tiistaina 25.1. ja 1.2.  pidän live lihaskunto treenin omalla painolla. Treeni jää suljettuun facebook ryhmään nähtäväksi kesäkuun alkuun astin. 

Torstaina 26.1 ja 3.2  pidän live lihashuoltoharjoituksen. Harjoirus jää suljettuun facebook ryhmään nähtäväksi kesäkuun alkuun astin.

Perjantaina 27.1 ja 4.2  Luvassa on rentoutumis-/meditaatioharjoitus facebook liven kautta. Myös tämä harjoitus jää sinulle suljettuun facebook ryhmään myös myöhemmin tehtäväksi. 

lauantai 28.1 klo 11.00 ja 5.2.  luvassa on rasittavaa liikuntaa sisältävä ohjaustunti.  

Sunnuntaisin saat valmennuksen ja omatoimisen harjoituksen, jonka käyt omatoimisesti päivän aikana suorittamassa. 

Ohjaus kellonaikoihin voi tulla muutoksia, sillä elämme hyvin epävakaata aikaa. muutoksista ilmoitetaan kuitenkin aina suljetussa facdebook ryhmässä.

Miltä kuulostaa?

- teet oman harjoitus suunnitelman kevääksi

- saat ohjattuja live treenejä, jotka ovat sinulle käytössä kesäkuun alkuun. 

- saat mielen valmennusta

- meditaatio harjoitteita

- peruskunnon kasvatusta

- ruokavalion tsekkausta


Kaikki tämä nyt 4.2. asti VAIN 50€!!! normaali hinta 170€

NYT ON OIKEA AIKA OTTAA RYHTILIIKE OMAN HYVINVOINNIN KANSSA JA KATSOA OMAT TAVOITTEET JA ASIAT KUNTOON!

Tule mukaan heti maanantaina 24.1. Mukaan pääset myös myöhemmin koska vaan sillä kaikki materiaali jää ryhmään nähtäväksi koko ajaksi. Tämä valmennus sopii vasta alkajalla, hieman tauko olleelle, himo liikkujalle, miehelle tai naiselle.

Paikan valmennukseen pääset ostamaan alla olevasta linkistä. Ostamisen jälkeen käy pyytämässä hyväksymispyyntö Studio Bailan suljettuun Parempi Minä valmennus ryhmään.

Jos haluat maksaa tyhy-maksuvälineillä kurssin laita alennuskoodi kohtaan kateinen ja ota yhteyttä info@studiobaila.fi.