TIGER PAW SPORT ACADEMY

Tiger Paw Sport Academy on suunnattu 6-13 vuotiaille lapsille englannin kielen opiskelun tueksi. Tämä on hauska tapa vahvistaa englannin kielen oppimista. 

Tunnilla testailemme yhdessä kivassa porukassa eri tapoja liikkua. Mitään ennakkotietoja et tarvitse. Kurssi sopii myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin harrastaneet liikuntaa. Ohjelmassa mm: - Tanssi (hiphop- ja tanssi-leikit, teatteriliikunta ja improvisaatio) -Temppuilu(Kuperkeikkaa, kieri, pyöri, hyppää ja temppuile) -Satusuunnistus(Opit suunnistamaan ja löytämään hauskoja rasteja jumppa huoneesta kartan avulla) -Palloleikit ja pelit (kehitämme yhdessä koordinaatiotamme ja rohkeutta pallotteluun. -Supersankarijooga, joka vahvistaa, notkistaa ja rentouttaa sekä mielen, että kehon! Saat varmasti myös nauraa ja varpaisiin ei ole mikään pakko ylettyä! 

Tule mukaan pitämään hauskaa, nauttimaan liikunnan riemusta ja siitä, miten paljon jo osaatkaan ja vielä tulet oppimaan! Opetussuunnitelmaan sisältyy myös tunnetaitojen ja kaveruuskykyjen kehittämistä. 

Tutustumme leikin tiimellyksessä myös ihmiskehoon, lihaksiin, luihin ja niiden toimintaan liikkeessä. Mietimme myös ravitsemuksen merkitystä jaksamisen kannalta.

Tunnin sisältö on peruskoulun oppikirjaa tukeva, jokaiselle ikä ryhmälle.

Tiger Paw pyörii tällä hetkellä harrastava koululainen hankkeen alla Lempäälän alakouluilla.