TASAUSPÄIVÄT 18.-22.3.2020


TARJOUKSET:

NYT ilmoittautumaan kesän suosikki kurssille! 


Tällä kurssilla heitellään kuulia, vedetään kelkkaa, heilutellaan voimanaruja ja lyödään lekalla. Tunti sopii niin miehille kuin naisillekin ja soveltuu kaiken kuntoisille.

NYT KESÄN TOIMINNALLINEN TREENI TASATUIN HINNOIN HINTAAN 40€ KOODILLA TASAUSPÄIVÄ2020. KURSSI MAKSETA VASTA TULLESSA KURSSILLE.

Kesän uutuus kurssi Mun PEPPU on nukkuville pakaralihaksille!


Tunnilla lämmitellään ja kehitetään lantion liikkuvuutta letkein liikkein. Lämmittelyn jälkeen luvassa on tehokas pakara treeni ja lopuksi lonkan ja pakaran seudun hyvät venytykset. 

NYT MUN PEPPU TASATUIN HINNOIN HINTAAN 65€ KOODILLA TASAUSPÄIVÄ2020. KURSSI MAKSETA VASTA TULLESSA KURSSILLE.

ParkourPark pyörii myös kesällä. Ilmoitatudu mukaan kesän parkour tunneille NYT! Paikkoja on rajoitetusti. Ohjaajana toimii Jere Tingander

NYT KESÄN PARKOURKURSSI TASATUIN HINNOIN HINTAAN 75€ KOODILLA TASAUSPÄIVÄ2020. KURSSI MAKSETAAN VASTA TULLESSA KURSSILLE.

Studio Bailan 10 x kortit käyvät kaikille ison salin tunneille. Tunneille ei tarvitse varata paikkaa. kortti on voimassa 31.8.2020. kesällä toimintaa on maanantai - torstai. Heinäkuun Studio Baila on suljettuna.

NYT 10 X KORTTI TASATUIN HINNOIN HINTAAN 75€ KOODILLA TASAUSPÄIVÄ2020. KORTIN VOI MAKSAA HETI TYHY MAKSUVÄLINEILLÄ TAI KUN TOIMINTAMME JÄLLEEN ALKAA NIIN STUDIO BAILASSA.

Lasten kesäloman kolme ensimmäistä viikkoa pyöritämme iloisia lasten liikuntaleirejä.

Yhteistyökumppanimme tänä vuonna on Zones. Käymme joka päivä Zonesissa viettämässä muutaman tunnin eri aktiviteettien parissa esim. Lasersota, minigoilf, polkuautot, ammunta yms. 

Iltapäivä vierähtää Ideapark sportin puolella parkouria, kaupunkisotaa, akrobatiaa ja liikunnallsia pelejä ja leikkejä touhuten. 

NYT LEIRI TASATUIN HINNOIN HINTAAN 140€ KOODILLA TASAUSPÄIVÄ2020. LEIRI MAKSETAAN VASTA TULLESSA LEIRILLE.