PARKOUR KEVÄT 2022

Kevät kauden viimeiset harjoitukset:

Maanantain tunnit 25.4. (ei tuntia pääsiäis maanantaina)

Kaikki muut kurssit loppuvat viikkoa aiemmin 18.4-24.4. 

Tervetuloa supersuositun Parkour harrastuksen pariin uusiin upeisiin ParkourParkin tiloihin Ideaparkin 2. kerrokseen

Parkour sekä volttikoulu kursseilla kehitetään kehonhallintaa, ketteryyttä, tasapainoa ja lapsen itseluottamus kasvaa. Kevätkausi sisältää 15 harjoituskertaa. 


Ohjaajina toimii
maanantai: Eemeli Vajaranta ja Kimmo Mattila
tiistai: Jere Tingander ja Kimmo Mattila 
keskiviikko: Myrsky Brotherius ja Jere Tingander 
torstai: Kimmo Mattila ja Eemeli Vajaranta


Ilmoittautumis-infoa

Kaikki ilmoittautumiset kursseille tehdään verkkokauppamme kautta ja ne ovat sitovia. Mikäli haluat ensin tulla tutustumaan laita viestiä info@studiobaila.fi.

Jos haluat maksaa kurssin tammikuussa, käytä koodia KATEINEN. Jos ilmoitat useamman samasta taloudesta saat sisaralennuksen maksun yhteydessä tammikuussa. Tällöin ei siis tarvitse sisaralennus koodia syöttää. 

Sisaralennus tulee toisesta lapsesta. Alennus on 10%. Sisaralennuksen saat verkkokaupasta näin. Tee ensin yksi normaalihintainen varaus ja sen jälkeen toinen varaus johon kirjaat sisaralennuksen. 

Tässä meiltä paljon kysyttyjä kysymyksiä lasten kursseista:

Mitä tapahtuu jos lapsien harrastuksiin tule avilta sulku? Silloin kausi keskeytetään ja sitä jatketaan kun sulku on ohi. Jos sulku tulee keväällä voimme siirtää tunteja ulos, jos se on sallittua. 

Voiko tulla ensin tutustumaan? Ensimmäisellä kerralla voi tulla tutustumaan hintaan 15€ ja tämä hinta vähennetään kausimaksusta lapsen jatkaessa harrastusta. Tällöin älä tee varausta vasta kun olette tutustumiskäynnin käynyt. 

Mitä mukaan tunnille? Liikunnalliset vaatteet, juomapullo ja jonkin näköiset jalkineet olisi hyvä olla. 

Voiko aikuinen tulla seuraamaan tuntia? Ikävä kyllä ei. Pidämme minimissään salin väen turvallisuus syistä.

 Miten maksu hoidetaan? Maksu maksetaan joko verkkokaupassa paikkavarauksen yhteydessä tai ensimmäisellä kerralla paikan päällä pankkikortilla tai käteisellä. Aikuisten tunneille käy myös tyhy-maksu välineet.