KEVÄT 2021

STUDIO BAILAN kevätkausi alkaa 11.1.2021.

Kaikki tunnit ja kurssit käynnistyvät 11.1. alkavalla viikolla. Studio Bailan keväässä on paljon uusia tunteja kursseja. Tästä voit tutustua nyt tuntien sisältöön. 

.

Tiger Paw Sport Academy

Tiger Paw Sport Academy on suunnattu 6-13 vuotiaille lapsille englannin kielen opiskelun tueksi. Tämä on hauska tapa vahvistaa englannin kielen oppimista. 

Tunnilla testailemme yhdessä kivassa porukassa eri tapoja liikkua. Mitään ennakkotietoja et tarvitse. Kurssi sopii myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin harrastaneet liikuntaa. Ohjelmassa mm: - Tanssi (hiphop- ja tanssi-leikit, teatteriliikunta ja improvisaatio) -Temppuilu(Kuperkeikkaa, kieri, pyöri, hyppää ja temppuile) -Satusuunnistus(Opit suunnistamaan ja löytämään hauskoja rasteja jumppa huoneesta kartan avulla) -Palloleikit ja pelit (kehitämme yhdessä koordinaatiotamme ja rohkeutta pallotteluun. -Supersankarijooga, joka vahvistaa, notkistaa ja rentouttaa sekä mielen, että kehon! Saat varmasti myös nauraa ja varpaisiin ei ole mikään pakko ylettyä!

Tule mukaan pitämään hauskaa, nauttimaan liikunnan riemusta ja siitä, miten paljon jo osaatkaan ja vielä tulet oppimaan! Opetussuunnitelmaan sisältyy myös tunnetaitojen ja kaveruuskykyjen kehittämistä.

Tutustumme leikin tiimellyksessä myös ihmiskehoon, lihaksiin, luihin ja niiden toimintaan liikkeessä. Mietimme myös ravitsemuksen merkitystä jaksamisen kannalta.

Tunnin sisältö on peruskoulun oppikirjaa tukeva, jokaiselle ikä ryhmälle.

Kevätkausi sisältää 15 harjoitusta 4.2.2021 alkaen.

Hinta 150€ sisarale 10% toisesta lapsesta.

Muista ilmoittautua kurssille!

Lasten satutanssi

Tunti on lauantaisiin klo 10.00.

Tervetuloa hyppäämään satujen ja tanssien maailmaan. Tällä lapset saavat päästää luovuuden ja mielikuvituksensa valloilleen ja kokea ihania tanssin tunnelmallisia hetkiä.

Ohjaajana Majka

Kausi kestää 14 viikkoa. Tuntia ei ole pääsiäisenä.

Hinta 130e

Muista ilmoittautua kurssille!

Aikuinen - lapsi tanssi 1-3v

Tunti on lauantaisin klo 11.00

Tervetuloa nauttimaan yhteisestä tanssihetkestä lapsen kanssa. Tunti syventää vanhemman ja lapsen sidettä toisiinsa ja sisältää ihania tanssi hetkiä yhdessä.

Tunnin ohjaa Majka.

Kevät kausi kestää 14 viikkoa. Pääsiäisenä ei ole tuntia. 

Hinta 130€

Muista ilmoittautua kurssille!

PäiväLavis

Tervetuloa nauttimaan lavatanssi musiikista ja hyvän mielen liikunnasta keskiviikkoisin klo 11.00 Ideapark sportiin. 

Tunnin ohjaa Virpi.

Kevätkausi sisältää 15 harjoitusta. Hinta 125€

Muista ilmoittautua kurssille!

Toiminnallinen tehokas

Tehokasta tottamaar... Lähde haastamaan itsesi ja opettelemaan toiminnallisen treenin tekniikat vaihtelevien ja mukaansa tempaavien tuntien parissa. Näillä tunneilla yhdistyy voimatreeni, omakehonpainoharjoittelu sekä liikkuvuusharjoitukset ammattitaitoisen ohjaajan tarkan silmän alla. Tulet huomaamaan kokonaisvaltaista kehitystä, hapenottokykysi kasvaa, energiatasot nousevat ja pian huomaatkin kuinka tämä laji vie mukanaan. Tervetuloa. 

Ohjaajana Kati Jokinen 

Kevätkausi kestää 14 viikkoa. Pääsiäisenä ei ole harjoitusta. Hinta 135€.

Muista ilmoittautua kurssille!

Studio Bailan ison salin tunnit.

Kaikille kevään 2021 ison salin tunneille voi tulla koska vaan kertamaksulla, 5/10 x kortilla tai kausikortilla. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Hyvän mielen liikunnasta!