Jonna Välikangas

Luonteeltani iloinen ja rauhallinen, mutta sisältä löytyy heittäytyjä! Urani liikunta- ja hyvinvointialalla alkoi reilu seitsemän vuotta sitten, jolloin aloitin työt kuntokeskuksessa Kokkolassa. Tuolloin kävin kuntosaliohjaajakoulutuksen sekä erilaisia ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksia laidasta laitaan, joiden kautta kiinnostus kehon toimintaan syvemmin heräsi. Niimpä lähdin Tampereelle opiskelemaan itselleni kolmannen ammatin ja valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2017. Osaamistani olen syventänyt lisäkoulutuksessa mm. äitiysfysioterapiaan, vatsalihasten erkaumaan ja lantionpohjaan liittyen.
"Lajitaustaa" itseltä löytyy yleisurheilusta kuntosalin kautta karnevaalisambaan, hyvin laidasta laitaan, monenlaista tanssia erityisesti. Arkisin lenkkeilen koiran kanssa ja käyn salilla, kun sinne ehdin.
Ohjaan Bailassa pilatesta sekä erilaisia joogia. Myös tanssillisilla tunneilla vierailen aina välillä, esim. la aamussa.
Minulle tärkeää on liikunnan tuottama ilo ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin psyykkinenkin, jota haluan myös jakaa muille. Kun tekee sitä mistä nauttii ja välillä käy hieman oman mukavuusalueen ulkopuolella, ollaan oikeilla jäljillä. Nähdään tunneilla! :)