HENKILÖKUNTA

Virpi Lehti

Olen luonteeltani positiivinen, energinen ja kaikkeen hyvään uskova. Aloitin kilpatanssin harrastamisen 9-vuotiaana ja sillä tiellä olen edelleen. 10 vuoden kilpatanssiura päättyi maajuokkue edustukseen Nuoriso sarjassa. Kilpatanssin ohella aloitin Bailatino, lastentanssien ja Kilpatanssin ohjaamisen. Ikää minulla oli silloin 15 vuotta. Vuonna 2000 valmistuin Aerobicohjaaja koulutuksesta. Sen jälkeen olen käynyt lukuisia liikunta-alan koulutuksia. vuonna 2017 valmistuin Varalan urheiluopistosta Liikuntaneuvojaksi ja Vuonna 2019 Life Coach valmentajaksi. Ryhmien ohjaaminen on ollut työtäni siis jo yli 20 vuotta. Rakastan tanssia ja haluan jakaa tanssin ja liikunnan iloa muillekin. Tunneilla hikoillaan hymy huulilla, liian vakavasti ei oteta. Liikunnanohella huollamme myös mieltä. Ohjaan Bailassa tanssi ja jumppatunteja sekä kehonhuollontunteja, lasten tansseja sekä liikunnallisia syntymäpäiviä.


Taru Cruz

Olen aloittanut tanssimisen lapsena satubaletissa ja siitä lähtien tanssi on ollut merkittävä osa elämääni. Klassisten tanssien lisäksi olen tanssinut kilpatanssia ja brasilialaista karnevaalisambaa ja kokeillut muitakin lajeja, kuten flamencoa ja cheerleadingiä. Dancehall reggaen kautta löysin reggaetonin ja muut kuubalaiset tanssit, joiden opettamisen aloitin vuonna 2009. Samaan aikaan kävin myös Zumba-ohjaajan koulutuksen.

Tunneillani ja koreografioissani tärkeintä on hauskanpidon ja tekniikan tasapaino, erilaisten elementtien yllättäväkin yhdistely ja onnistumisen kokemusten saaminen. Toivon, että jokainen tasosta ja tanssitaustasta riippumatta oppii tunneillani uusia tapoja liikuttaa vartaloaan ja nauttia tanssista. Lisäksi olen aina itse valmis oppimaan uutta ja keskustelemaan. Opettajana olen iloinen ja energinen. Tunneilla uppoudutaan täysin tanssiin ja irrottaudutaan arjesta! Bailassa opetan tekniikkaa, kuubalaista salsaa ja reggaetonia sekä ohjaan liikunnallisia tanssitunteja DanceMixiä ja Bombaa. Tanssin lisäksi elämäni täyttyy lapsiperhearjesta.


Jonna Välikangas

Luonteeltani iloinen ja rauhallinen, mutta sisältä löytyy heittäytyjä! Urani liikunta- ja hyvinvointialalla alkoi reilu seitsemän vuotta sitten, jolloin aloitin työt kuntokeskuksessa Kokkolassa. Tuolloin kävin kuntosaliohjaajakoulutuksen sekä erilaisia ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksia laidasta laitaan, joiden kautta kiinnostus kehon toimintaan syvemmin heräsi. Niimpä lähdin Tampereelle opiskelemaan itselleni kolmannen ammatin ja valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2017. Osaamistani olen syventänyt lisäkoulutuksessa mm. äitiysfysioterapiaan, vatsalihasten erkaumaan ja lantionpohjaan liittyen.
"Lajitaustaa" itseltä löytyy yleisurheilusta kuntosalin kautta karnevaalisambaan, hyvin laidasta laitaan, monenlaista tanssia erityisesti. Arkisin lenkkeilen koiran kanssa ja käyn salilla, kun sinne ehdin.
Ohjaan Bailassa pilatesta sekä erilaisia joogia. Myös tanssillisilla tunneilla vierailen aina välillä, esim. la aamussa.
Minulle tärkeää on liikunnan tuottama ilo ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin psyykkinenkin, jota haluan myös jakaa muille. Kun tekee sitä mistä nauttii ja välillä käy hieman oman mukavuusalueen ulkopuolella, ollaan oikeilla jäljillä. Nähdään tunneilla! :)

Sanni Laine

kuvaus tulossa....

Sanni ohjaa Studio Bailassa Street Dance 7-9v ja 10-15v sekä aikuisten katutanssin


Jere Tingander

Luonteeltani olen rauhallinen. Olen opiskellut Varalan urheiluopistossa Liikuntaneuvojaksi ja omaksi lajikseni olen löytänyt parkourin jo melkein 10 vuotta sitten. Parkouria olen ohjannut yli 5 vuotta päätyökseni. Nautin lasten opettamisesta ja liikunnan ilon jakamisesta. Lasten kehittymistä tunneilla on mukava seurata. Ohjaan ParkourParkissa Parkouria.Aleksi Ranta

Kuvaus tulossa...

Aleksi ohjaa Trikkausta ParkourParkissa


Jenni Parvinen

Kuvaus tulossa....

Jenni ohjaan ParkourParkissa Parkouria.