Tuntikuvaukset

Baila Salsa

on salsa tunti, jossa tanssitaan helppoja salsan askeleita  Tunnin tavoitteena on pitää hauskaa, unohtaa muut murheet sekä hikoilla tanssista ja musiikista nauttien – tule kokemaan kuumat kuubalaiset hittibiisit yhdistettynä hauskoihin askelsarjoihin! Välillä tuntia voidaan maustaa hieman vaikeammillakin liikkeillä, mutta tällä tunnilla ei keskitytä tekniikkaan, vaan upotaan täysillä tanssin huumaan!

Rasvanpoltto 

Rasvanpoltto on nimensä mukaisesti rasvanpolttoa! Tunnilla hikoillaan ja hengästytään, muttei puuskuteta. Sisältää helppoja askelsarjoja ja toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä.

Fit Baila 

Tunti muistuttaa Zumba tuntia, mutta mukaan on laitettu lihaskunto osuuksia, jotka tehdään tanssien. Tällä tunnilla sykkeet nousee ja vatsa, selkä, reisi ja pakaralihakset tekevät töitä. Askeleet pysyvät silti koko ajan helppona.

Lavis 

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleisiin. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Baila Koreografia 

Bailan haastavin tunti. Tällä tunnilla tanssien perusaskeleet on hyvä olla hallussa. Tunnilla tehdään 2-3 tanssiin pidenpi ja haastavampi korografia. Jos peruisakeleiden tanssiminen kyllästyttää ja haluat haastaa itseäsi tämä tunti on juuri sinulle!

Baila DanceMix

Tämä tunti on tanssitunti. Tunnilla on tansseja eri tanssi tyyleistä. Askeleet ovat helppoja ja tavoite onkin nauttia tanssista ja hyvästä fiiliksestä. 

 

Baila Cuba

Tällä tunnilla soi aurinkoinen lattari musiikki ja tunnelma nousee Karibian lämpötilaan. Askeleet ovat helppoja ja tunnin tavoite on pitää hyhmy huulilla koko tunnin.

 

Baila Jooga

Tämä tunti on kehonhuollontunti. Tunnilla tanssitaan Joogasta tuttuja asrjoja. Tahti on reippaanpi kuin perus jooga tunnilla.

 Kurssit: 

Roller-kehonhuoltikurssi 

Huolletaan kehoa roller- rullalla. Tutustumme 6 eri tekniikkaan ja tutustumme omaan kehoon näitä tekniikoita hyödyntämällä. Lopussa aina pieni rentoutus hetki

Baila Pilates 

Pilates on viime vuosina suurta suosiota saavuttanut harjoittelumuoto, jossa yhdistyvät sekä kehon että mielen hallinta. Tällä tunnilla löydät keskivaratalon syvätlihakset ja opit käyttämään niitä arjessa sekä tanssitunneilla.

Yin Jooga

Yin on restoratiivinen ja terapeuttinen joogamuoto, joka rauhoittaa kehoa ja mieltä. Siinä päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja yin toimiikin hyvänä vastapainoa yang-tyyppiselle, fyysisemmälle joogalle. Elämän yin ja yang, toiminnan ja levon tasapaino, lisää hyvinvointia monella tapaa.