Tuntikuvaukset

Baila Salsa, maanantai klo 18.00

on salsa tunti, jossa tanssitaan helppoja salsan askeleita  Tunnin tavoitteena on pitää hauskaa, unohtaa muut murheet sekä hikoilla tanssista ja musiikista nauttien – tule kokemaan kuumat kuubalaiset hittibiisit yhdistettynä hauskoihin askelsarjoihin! Välillä tuntia voidaan maustaa hieman vaikeammillakin liikkeillä, mutta tällä tunnilla ei keskitytä tekniikkaan, vaan upotaan täysillä tanssin huumaan!

Rasvanpoltto maanantai klo 19.00

Rasvanpoltto on nimensä mukaisesti rasvanpolttoa! Tunnilla hikoillaan ja hengästytään, muttei puuskuteta. Sisältää helppoja askelsarjoja ja toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä.

Fit Baila tiistaina klo 18.00

Tunti muistuttaa Zumba tuntia, mutta mukaan on laitettu lihaskunto osuuksia, jotka tehdään tanssien. Tällä tunnilla sykkeet nousee ja vatsa, selkä, reisi ja pakaralihakset tekevät töitä. Askeleet pysyvät silti koko ajan helppona.

Baila Pilates tiistaina klo 19.00

Pilates on viime vuosina suurta suosiota saavuttanut harjoittelumuoto, jossa yhdistyvät sekä kehon että mielen hallinta. Tällä tunnilla löydät keskivaratalon syvätlihakset ja opit käyttämään niitä arjessa sekä tanssitunneilla.

Lavis torstai klo 18.00

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleisiin. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

Baila Koreografia torstaisin klo 19.00

Bailan haastavin tunti. Tällä tunnilla tanssien perusaskeleet on hyvä olla hallussa. Tunnilla tehdään 2-3 tanssiin pidenpi ja haastavampi korografia. Jos peruisakeleiden tanssiminen kyllästyttää ja haluat haastaa itseäsi tämä tunti on juuri sinulle!

Baila DanceMix sunnuntaina klo 18.00

Tämä tunti on tanssitunti. Tunnilla on tansseja Bailan muista tanssitunneilta sekä aina jotakin extra kappaleita. Askeleet ovat helppoja ja tavoite onkin nauttia tanssista ja hyvästä fiiliksestä. 

 

Kurssit:

Kuntonyrkkeily keskiviikko klo 20.00

Ohjaajamme Jere Tingander on kuntonyrkkeilyn ammattilainen. 20 vuoden oma harratuspohja kamppailulajeista antaa mahtavat puitteet tehdä monipuolisia Kuntonyrkkeily tunteja. Tämä tunti sopii loistavasti myös miehille!

 

Hyvän olon kurssi keskiviikkona klo 12.00

Kurssilla tehdään 

2xroller kehonhuoltoa

2 x keskivartalon lihaskuntoa

2 x liikkuvuusharjoituksia

 

Kahvakuula torstaina klo 20.00

Tunnilla harjoitellaan kahvakuulan perusheilautus tekniikat ja tehdään koko kehoa kehittäviä lihaskuntoliikkeitä

 

Roller-kehonhuoltikurssi sunnuntaina klo 19.00

Huolletaan kehoa roller- rullalla. Tutustumme 6 eri tekniikkaan ja tutustumme omaan kehoon näitä tekniikoita hyödyntämällä. Lopussa aina pieni rentoutus hetki