Henkilökunta

Virpi Lehti

Studio emäntä, Liikuntaneuvoja, 15 vuoden ohjauskokemus ryhmäliikunnasta, useita ryhmäliikuntaohjaaja koulutuksia, Kuntosaliohjaaja, 15 vuoden Kilpatanssi ura nuoruudesta.

KidzDance, Rasvanpoltto, Bailatinot, Dancemix, Roller, Strip aerobic, Painonhallintaryhmät, Lasten liikuntasynttärit

 

Jonna Välikangas

Moi! Olen Jonna Välikangas, aloitan ohjauksen Studio Bailassa tulevana syksynä, jota odotan innolla! Luonteeltani olen iloinen ja sympaattinen, saatan vaikuttaa rauhalliselta, mutta sisältä löytyy heittäytyjä! Urani liikunta- ja hyvinvointialalla alkoi reilu kuusi vuotta sitten, jolloin aloitin työt kuntokeskuksessa Kokkolassa. Tuolloin kävin kuntosaliohjaajakoulutuksen sekä erilaisia ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksia laidasta laitaan, joiden kautta kiinnostus kehon toimintaan syvemmin heräsi ja pääsin opiskelemaan fysioterapiaa TAMKiin, josta valmistuin vuonna 2017.  Tulevaisuudessa tavoitteena on syventää osaamista ja työskennellä mm. äitiysfysioterapian parissa, ja olenkin jo keväällä käynyt koulutuksen tähän liittyen.
”Lajitaustaa” itseltä löytyy yleisurheilusta kuntosalin kautta karnevaalisambaan, hyvin laidasta laitaan. Minulle tärkeää on liikunnan tuottama ilo ja kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin fyysinen kuin psyykkinenkin, jota haluan myös jakaa muille. Kun tekee sitä mistä nauttii ja välillä käy hieman oman mukavuusalueen ulkopuolella, ollaan oikeilla jäljillä! Toivottavasti nähdään tunneilla 🙂
 
 
 Sanni Laine
 
Kuaus tulossa myöhemmin
 
 
 
 
Taru Cruz
 
Kuvaus tulossa myöhemmin
 
 
 
Jere Tingander
 
Kuvaus tulossa myöhemmin
 
 
 
 
Aleksi Ranta
 
Kuvavus tulossa myöhemmin