Studio Baila

Laadukkaita liikunta- ja tanssitunteja aivan Lempäälän keskustassa.

Tuoreet uutiset

12. Touko, 2018

Studio Baila avaa toisen toimipisteen

Studio Bailan avaa toisen toimipisteen Ideapark sportiin.

Ideapark sporttiin aukeaa elokuussa ParkourPark By Studio Baila. ParkourParkiissa on isommat tilat, paremmat ja monipuolisemmat välineet. Pystymme tarjoamaan palveluita 7 päivänä viikossa, joten ryhmä kokoamme pienenevät ja opetuksesta tulee henkilökohtaisempaa. Lisäksi tuotevalikoimaamme tulee uusi tuote Trikkaus. ParkourParkissa ohjaa tunteja kaksi ammattiohjaajan Jere Tingander sekä Aleksi Ranta.

ParkourParkin uutisia ja tapahtumia pääset seuraamaan nettisivujen https://www.parkourparkbystudiobaila.fi/ kautta. Käy myös tykkäämässä ParkourParkin Facebookista ja seuraa instagramia.

23. Touko, 2018

Rasvanpolttoa puistojumpassa

Keskiviikkona 23.5 klo19.15 puistojumpassa jumpataan rasvanpolttoa. Tunti sisältää helppoja askelluksia ja pystyssä tehtäviä lihaskuntoliikkeitä.hinta 5€

Tervetuloa!

2. Touko, 2018

Kesän lukujärjestys alkaa

2.5 Starttaamme kesän lukujärjestyksen.

Tervetuloa!

23. Huhti, 2018

Parkour kesäleiri

Studio Bailan kesäleiri 18.-21.6.2018 klo 10-14. Hinta 120€

Tervetuloa mukaan!!!

14. Marras, 2017

ASIAKASTIEDOITE

ASIAKASTIEDOITE!

Studio Baila on joutunut rikoksen uhriksi. Toinen yritys on tilannut itselleen tuotteita Bailan Y-tunnuksella. Näin ollen rekisteritiedoissa näkyy vielä hetken, että Baila olisi menossa konkurssiin.

Studio Baila EI ole omalla toiminnallaan menossa konkurssiin ja Bailan toiminta jatkuu nyt ja tulevaisuudessa normaalisti!

Terveisin

Virpi Lehti