Studio Baila

Studio Baila on naisten voimakeskus. Bailassa on ajateltu naisen liikkumista kokonaisvaltaisesti. Tanssitunneilla saat päivän liikunnan tehtyä ja samalla hyvän mielen ja energiaa kehoosi. Rasvanpoltto tunnilla jumppaa peruskuntoa ja teet tärkeää lihaskunto työtä kehollesi. Pilatestunnilla vahvistat keskivartaloasi, treenaat lantiopohjalihaksia ja parannat ryhtiä. Roller-kehonhuollossa huollat kehoasi jotta se on valmis ottamaan lisää harjoitus ärsykettä vastan ja kehittyy. Tunnilla tehdään myös aina mielenrentoutusharjoitus. Yin Joogassa saat kehoosi lisää liikkuvuuta ja samalla huollat mieltäsi lempeässä ohjauksessa. 

 

Studio Baila on lasten voimakeskus. Bailasta löydät tanssitunnit 4-6v, 7-9v ja 10-15v Näillä tunneilla nautitaan tanssin ilosta ja liikunnan riemusta ilman liian tarkkaa tekniikan läpikäymistä. Bailasta löytyy 10-15v Pilates joka on kehonmuutoksen aikana hyvin tärkeä tunti. Tunnilla vahvistetaan syviälihaksia, tutustutaan muuttuneeseen kehoon ja haetaa hyvää ryhtiä sekä vahvistetaan itseluottamusta. 10-15v Jooga on irtiotto arjesta. Lapsen hektinen elämä saa pienen tauon ja lapsi oppii huoltamaan kehoa ja samalla lisää liikkuvuutta kehoonsa. 

 

Studio Bailan liikuntasynttärit. Ikimuistoinen vauhdikas syntymäpäivä juhla ystävien kanssa. Mikä voisi olla sen ihanempaa? Studio Bailasta saat valmiin paketin (synttärikutsupohjat, ohjelman, tarjottavat, siivouksen ja kaikki) sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle ja lähteä juhlien jälkeen iloisen sankarin kanssa kotiin. Vaihtoehtoja on monia ja synttäreitä tehdään juuri sellaiset kuin synttärisankari haluua. 

 

 

Tuoreet uutiset

24. Elo, 2018

Naisten Ilta

Tervetuloa ystävän kanssa Studio Bailan Naisten iltaan. Kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat ovat lämpöisestä tervetulleita. Tällä
Kertaa jumppaavaatteet voit jättää kaappiin ja tulla juttelemaan syksyn tunneista henkilökunnan kanssa.
Kaikkien kävijöiden kesken pidetään arpajaiset joissa palkintoja:
5 x jumppakortti
30min hierontalahjakortti
Me&I tuotepaketti
Hilge kotimainen käsintehty saippua
Vain naisten illassa pystyt lunastamaan alennuskoodin, jolla pääset yhdessä ystäväsi kanssa edullisemmin syksyn 2018 kurssille.
Paikan päällä voit tutustua Biencaneven sekä Me&I syksyn uutuus mallistoon.
Myös yhteistyö hierojamme Elina Laulaja on paikalla ja hieroo 20 ensimmäistä halukasta 10min niska-hartia hieronnan hintaan 5€
Naisten illassa sinulla on myös mahdollisuus tutustua FeetUp uutuus tuotteeseen.
Tarjolla myös pientä naposteltavaa.
Lämpimästi tervetuloa!

13. Elo, 2018

Syksyn avajaisviikot

13.8-26.8.2018 vietetään Studio Bailan syksyn avajaisviikkoja. Kaikki tunnit 5€. 26.8 Lasten tuntien avoimet ovet. Katso tarkempi ohjelma Syksyn avajaisviikojen välilehdestä.

11. Kesä, 2018

syksyn kursseille ilmoittatuminen on alkanut

Syksyn 2018 kurssit on nyt julkaistu ja niihin ilmoittautuminen on alkanut. Ilmoittautumiset: https://www.varaaverkossa.fi/places/studio-baila-1227 linkin kautta.

25. Touko, 2018

Tietosuojalaki

Tietosuojalaki: Studio Bailan ilmoittatumisen yhteydessä täytetyt yhteystiedot käytetään ryhmän infoamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä niihin lähetetä mainoksia. Studio Bailan infokirje lähtee asiakkaille 1-2 kertaa vuodessa.

12. Touko, 2018

Studio Baila avaa toisen toimipisteen

Studio Bailan avaa toisen toimipisteen Ideapark sportiin.

Ideapark sporttiin aukeaa elokuussa ParkourPark By Studio Baila. ParkourParkiissa on isommat tilat, paremmat ja monipuolisemmat välineet. Pystymme tarjoamaan palveluita 7 päivänä viikossa, joten ryhmä kokoamme pienenevät ja opetuksesta tulee henkilökohtaisempaa. Lisäksi tuotevalikoimaamme tulee uusi tuote Trikkaus. ParkourParkissa ohjaa tunteja kaksi ammattiohjaajan Jere Tingander sekä Aleksi Ranta.

ParkourParkin uutisia ja tapahtumia pääset seuraamaan nettisivujen https://www.parkourparkbystudiobaila.fi/ kautta. Käy myös tykkäämässä ParkourParkin Facebookista ja seuraa instagramia.