Studio Baila

Studio Baila on naisten voimakeskus. Bailassa on ajateltu naisen liikkumista kokonaisvaltaisesti. Tanssitunneilla saat päivän liikunnan tehtyä ja samalla hyvän mielen ja energiaa kehoosi. Rasvanpoltto tunnilla jumppaa peruskuntoa ja teet tärkeää lihaskunto työtä kehollesi. Pilatestunnilla vahvistat keskivartaloasi, treenaat lantiopohjalihaksia ja parannat ryhtiä. Roller-kehonhuollossa huollat kehoasi jotta se on valmis ottamaan lisää harjoitus ärsykettä vastan ja kehittyy. Tunnilla tehdään myös aina mielenrentoutusharjoitus. Yin Joogassa saat kehoosi lisää liikkuvuuta ja samalla huollat mieltäsi lempeässä ohjauksessa. 

 

Studio Baila on lasten voimakeskus. Bailasta löydät tanssitunnit 4-6v, 7-9v ja 10-15v Näillä tunneilla nautitaan tanssin ilosta ja liikunnan riemusta ilman liian tarkkaa tekniikan läpikäymistä. Bailasta löytyy 10-15v Pilates joka on kehonmuutoksen aikana hyvin tärkeä tunti. Tunnilla vahvistetaan syviälihaksia, tutustutaan muuttuneeseen kehoon ja haetaa hyvää ryhtiä sekä vahvistetaan itseluottamusta. 10-15v Jooga on irtiotto arjesta. Lapsen hektinen elämä saa pienen tauon ja lapsi oppii huoltamaan kehoa ja samalla lisää liikkuvuutta kehoonsa. 

 

Studio Bailan liikuntasynttärit. Ikimuistoinen vauhdikas syntymäpäivä juhla ystävien kanssa. Mikä voisi olla sen ihanempaa? Studio Bailasta saat valmiin paketin (synttärikutsupohjat, ohjelman, tarjottavat, siivouksen ja kaikki) sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle ja lähteä juhlien jälkeen iloisen sankarin kanssa kotiin. Vaihtoehtoja on monia ja synttäreitä tehdään juuri sellaiset kuin synttärisankari haluua. 

 

 

Tuoreet uutiset

8. Tammi, 2019

Perheliikunta

Tervetuloa viettämään mukava liikunnallinen aamu Studio Bailaan. Aamun aikana saat liikkua vapaasti ja lisäksi joka viikko on myös ohjattu liikunta tuokio 9.30-10.00.

Ohjaajana Liikuntaneuvoja, liikunnanohjaaja sekä tanssiopettaja Virpi lehti

Hinta 10€/ perhe (sis 1 aik. + 1-3 lasta) lisä henkilöt 3€

Tervetuloa!

7. Tammi, 2019

Yin Jooga kurssi

Tervetuloa rentoutumaan ihanan Yin Joogan pariin. Tunti on hyvin lempeä. Tunnilla hoidetaan niin kehoa kuin mieltäkin. kevään ensimmäinen kurssi kestää 7 viikkoa 7.1-18.2.2019. Hinta 90€

ilmoittautumiset: https://www.varaaverkossa.fi/places/studio-baila-1227

Ohjaajana Jonna Välikangas

2. Tammi, 2019

Styudio Bailan 3v synttäri viikko

Studio Baila juhlii 3v syntymäpäiviään 2.-6.1.2019.

Luvassa on tarjouksia, special ohjelmaa, bileet ja kaikkea muuta mukavaa. Klikkaa itsesi mukaan tapahtumaan ja pysyt mukana mitä synttäriviikolla tapahtuu :)

7. Tammi, 2019

Pilates kurssi

Tervetuloa fysioterapeutin ohjaamaan pilates kurssille. Pilateksessa vahvistetaan syviälihaksia ja parannetaan ryhtiä. Kevään ensimmäinen kurssi kertaa 7 kertaa 7.1-18.2.2019.

Ilmoittautumiset: https://www.varaaverkossa.fi/places/studio-baila-1227

Kurssin ohjaa Jonna Välikangas

8. Tammi, 2019

Lattaritanssikurssi päivällä

Tiedot

Tervetuloa tutustumaan latinalaisiin rytmeihin. Tunnilla tehdään helppoja askelsarjoja Samban, cha-cha, jive, salsa, rumba yms caribian rytmejä

Kevään ensimmäinen kurssi kestää 7 harjoituskertaa. Hinta 35€
ilmoittautumiset: https://www.varaaverkossa.fi/places/studio-baila-1227

Ohjaajana Virpi Lehti

26. Joulu, 2018

Koko perheen Tapaninpäivä DanceMix

Tervetuloa koko perheen voimin sulattelemaan jouluherkkuja koko perheen Tapaninpäivä DanceMixiin! Askeleet ovat helppoja ja tunnelma katossa.

Hinta aikuiset 15€ tai 1 rasti + 3€ ja lapset 5€

Ohjaajana Virpi Lehti

16. Joulu, 2018

Pilateksen tutustumistunti

Tervetuloa tutustumaan Studio Bailan pilatekseen 16.12 klo 17.00 Pilateksen ohjaa Fysioterapeutti Jonna Välikangas. Tutustumistunnin hinta 5€

Ilmoittautumiset: https://www.varaaverkossa.fi/places/studio-baila-1227

16. Joulu, 2018

Yin joogan tutustumiskerta

Tervetuloa nauttimaan lempeästi
Joogasta ja rentouttamaan kehoa sekä mieltä 16.12 klo 18.00 Tunnin ohjaa Joogaohjaaja Jonna Välikangas. Hinta vain 5€.

Ilmoittautumiset: https://www.varaaverkossa.fi/places/studio-baila-1227

16. Joulu, 2018

Kehonhuoltoa Live musiikilla

Tervetuloa huoltamaan kehoa ja nauttimaan live konsertista samalla 16.12 KLO 16.00. Kehonhuollon ohjaa Virpi Lehti ja Konsertin Irene Kuusirati-Mäkipää.

Hinta15€ maksu käteisellä tai liikuntaseteleillä

Ilmoittautumiset: https://www.varaaverkossa.fi/places/studio-baila-1227

15. Joulu, 2018

Kiireetön vuosi 2019

Tervetuloa Life Coach ryhmä valmennukseen Lempäälän keskustaan Joulukaupan työpajaan! Valmennuksessa keskityt sinun ajanhallintaan ja siihen kuinka saat sen hallintaan tai voit parantaa sitä entisestään vuonna 2019. Käymme keskustelua ja teemme harjoituksia. Mukaan tarvitset paperia ja kynän.

Valmentajana Life coach opiskelija Virpi Lehti

Opiskelija hinta20€/hlö

Ilmoittautumiset: https://www.varaaverkossa.fi/Studio%20baila/Missä

11. Joulu, 2018

Raskata Joulua muokkaus

Tervetuloa muokkaus tunnille Raskasta Joulua musiikin tahtiin. Tunnilla tehdään peruslihaskuntoliikkeitä ja tunti sopii ihan kaikille!

hinta 10€ tai 1 rasti sarjakortista.

Ohjaajana Virpi Lehti

10. Joulu, 2018

Joulu Lavis

Tervetuloa fiilistelemään joululauluja Laviksen tahtiin. Laulaa saa tanssin ohella :)

Joulu Lavis kolmena maanataina 3.12, 10.12, 17.12.

Hinta 10€ tai 1 rasti sarjakortista.

Ohjaajana Virpi lehti

25. Touko, 2018

Tietosuojalaki

Tietosuojalaki: Studio Bailan ilmoittatumisen yhteydessä täytetyt yhteystiedot käytetään ryhmän infoamiseen. Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle eikä niihin lähetetä mainoksia. Studio Bailan infokirje lähtee asiakkaille 1-2 kertaa vuodessa.

12. Touko, 2018

Studio Baila avaa toisen toimipisteen

Studio Bailan avaa toisen toimipisteen Ideapark sportiin.

Ideapark sporttiin aukeaa elokuussa ParkourPark By Studio Baila. ParkourParkiissa on isommat tilat, paremmat ja monipuolisemmat välineet. Pystymme tarjoamaan palveluita 7 päivänä viikossa, joten ryhmä kokoamme pienenevät ja opetuksesta tulee henkilökohtaisempaa. Lisäksi tuotevalikoimaamme tulee uusi tuote Trikkaus. ParkourParkissa ohjaa tunteja kaksi ammattiohjaajan Jere Tingander sekä Aleksi Ranta.

ParkourParkin uutisia ja tapahtumia pääset seuraamaan nettisivujen https://www.parkourparkbystudiobaila.fi/ kautta. Käy myös tykkäämässä ParkourParkin Facebookista ja seuraa instagramia.